Російсько-терористичні війська нарощують свої сили під Маруполем, – РНБОУ (відео)

14:14 21 лютого 2015 р.

Ситуація в зоні бойових дій станом на 21 лютого

Ситуація в зоні бойових дій станом на 21 лютого
Фото: Інформаційно-аналітичний центр Ради національної безпеки і оборони України

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони АТО Андрій Лисенко повідомив на сьогоднішньому брифінгу в Києві: «На маріупольському напрямку відбувається нарощування чисельності військової техніки, озброєння і живої сили противника з метою можливого наступу на місто Маріуполь».


Відео: Ukraine Crisis Media Center

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони АТО Андрій Лисенко повідомив на сьогоднішньому брифінгу в Києві:

«На маріупольському напрямку відбувається нарощування чисельності військової техніки, озброєння і живої сили противника з метою можливого наступу на місто Маріуполь. Останнім часом майже щодня з Росії через кордон прибувають найманці. Зараз ми спостерігаємо активність ворога на південному напрямку, в районі Новоазовська, куди також потрапляють і військова техніка, і бойовики, і боєприпаси».

Про це повідомляється в суботу на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1», де також передали: «За минулу добу внаслідок великої кількості провокацій один український військовослужбовець загинув і 40 отримали поранення», – повідомив речник АТО Андрій Лисенко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів