Новини Львова (cтор. 7476)

Фото для новини

11:53 30 січня 2015 р.

В Україні запрацював портал «104.ua», – «Львівгаз»

Як повідомила в п’ятницю «Щоденному Львову» менеджер із зв’язків з громадськістю ПАТ «Львівгаз» Оксана Горак, на порталі «104.ua» можна дізнатися про ціни та тарифи на блакитне паливо, порахувати в онлайн режимі вартість опалення своєї оселі, сплатити за газ, зв’язатися з газовою службою.

Економіка

Фото для новини

11:38 30 січня 2015 р.

У Вуглегірську українські військові контролюють лише окремі опорні пункти, решту міста – ворог, – комбат

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у п’ятницю: «Вуглегірськ перебуває під контролем терористів. Окремі наші опорні пункти тримаються».

Політика

Фото для новини

11:21 30 січня 2015 р.

Державтоінспекція просить зголоситися очевидців ДТП на перехресті вулиць Виговського й Патона у Львові

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, вчора близько 21.50 години на перехресті вулиць Виговського й Патона у Львові невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на нього та поїхав з місця пригоди.

Кримінал

Фото для новини

11:00 30 січня 2015 р.

Вуглегірськ контролюють українські війська, – Генштаб

Речник Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов запевнив у п’ятницю: «Українські військові продовжують утримувати раніше заняті позиції в місті Вуглегірськ Донецької області».

Політика

Фото для новини

10:52 30 січня 2015 р.

Замість «котла» в Дебальцевому бойовики отримали «по зубах», – Генштаб (відео)

Речника Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов повідомив сьогодні, 30 січня, що заяви бойовиків про нібито утворення котла в районі Дебальцевського плацдарму не відповідають дійсності.

Політика

Фото для новини

09:52 30 січня 2015 р.

За добу на неоголошеній війні полягли п’ятеро наших захисників, – Генштаб

Речник Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов повідомив у п'ятницю: «Під час обстрілів і бойових зіткнень Україна втратила 5 військовослужбовців. Ще 23 військових отримали поранення різного ступеня тяжкості»,

Політика

Фото для новини

09:28 30 січня 2015 р.

У львівському храмі виставлено унікальну реліквію – оригінал Нерукотворного Образу Ісуса Христа

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, паломників просять не брати в Собор Святого Юра фотоапаратів, великих валіз і тих речей, які можуть привернути увагу і насторожити представників безпеки.

Культура

Фото для новини

09:10 30 січня 2015 р.

Сьогодні на Львівщині очікуються пориви південного вітру 17-22 метрів за секунду, на дорогах – ожеледиця

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 30 січня, синоптики також прогнозують на Львівщині невеликий мокрий сніг і дощ та слабку ожеледь, а на дорогах – ожеледицю.

Природа

Фото для новини

20:28 29 січня 2015 р.

Начальник Генштабу стверджує: «У нас досить сил і засобів завдати остаточне ураження» (відео)

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України Віктор Муженко запевнив у четвер: «У нас достатньо сил та засобів, щоб завдати остаточне ураження незаконним збройним формуванням».

Політика