Новини Львова (cтор. 7475)

Фото для новини

18:10 30 січня 2015 р.

На Львівщині схопили чотирьох грабіжників

Як повідомили в в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, встановлено, що мешканці одного із сіл Городоцького району, діючи за заздалегідь розробленим планом, проникали в житло до самотніх пенсіонерів, де, застосовуючи насильство і погрожуючи зброєю, заволодівали їх грошима і майном.

Кримінал

Фото для новини

17:44 30 січня 2015 р.

Бойовики готують імітацію нападу на «гумконвой Путіна» і знищення під час нього полонених, – Міноборони

Голова об’єднаного координаційного центру з визволення заручників при Міністерстві оборони України Юрій Тандіт заявив: «Я отримав інформацію від волонтерів про те, що готують провокацію, можливо, вона відбуватиметься під час чергового так званого «гуманітарного конвою» з боку сусідньої держави».

Політика

Фото для новини

16:56 30 січня 2015 р.

Полонений російський найманець розповів, що РФ масово переганяє танки на Донбас, – СБУ (відео)

У прес-центрі Служби безпеки України повідомили в п’ятницю: «У ході проведення антитерористичної операції військова контррозвідка СБУ спільно з підрозділами ЗС України затримала в районі н.п. Санжарівка Луганської області російського найманця, механіка-водія бронетехніки терористів».

Політика

Фото для новини

16:46 30 січня 2015 р.

Скасовано додатковий нічний швидкий потяг №213/214 Львів-Харків

Як розповіли в прес-центрі Львівської залізниці, в рамках оптимізації в секторі пасажирських перевезень прийнято рішення про скасування додаткового нічного швидкого потягу №213/214 Львів-Харків.

Ситуації

Фото для новини

16:12 30 січня 2015 р.

Президент України випробував бронетранспортер «Дозор» Львівського танкового заводу (+відео)

Як повідомили в п’ятницю в в прес-службі Глави держави, Петро Порошенко оглянув та випробував на ходу перший екземпляр нового сучасного БТР «Дозор», виготовлений на Львівському бронетанковому заводі Державного концерну «Укроборонпром».

Наука і техніка

Фото для новини

15:55 30 січня 2015 р.

Бійці батальйону територіальної оборони Львівщини «Воля» знову вирушили в зону бойових дій

Як повідомив у п’ятницю керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк, на схід України вирушили не щойно мобілізовані, а ті, хто вже служили півроку й більше.

Ситуації

Фото для новини

15:17 30 січня 2015 р.

Центр безпеки міста закликає львів'ян патрулювати вулиці спільно з правоохоронцями (відео, оновлено)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, Центр безпеки міста запрошує на загальне патрулювання міста, яке відбуватиметься за участю мешканців, громадських формувань, ініціатив та правоохоронних органів міста.

Ситуації

Фото для новини

15:10 30 січня 2015 р.

На Львівщині готуватимуть практично весь спектр військових фахівців для Сухопутних військ України, – Міноборони (відео)

У прес-службі Міністерства оборони повідомили в п’ятницю: «На базі 169 та 184 навчальних центрів Збройних Сил України, що на Чернігівщині та Львівщині відповідно, готуватимуть практично весь спектр військових фахівців для Сухопутних військ.

Ситуації

Фото для новини

14:55 30 січня 2015 р.

Частина гарнізону міста Вуглегірськ на Донеччині опинилася в оточенні, – волонтер (відео)

Волонтер Олексій Мочанов повідомив сьогодні, 30 січня: «Зараз частина пацанів гарнізону, який забезпечував українську державність у Вуглегірську, потрапила в оточення. Потрібна допомога, підмога. Кажуть, що якийсь підрозділ висунувся на допомогу».

Політика