Новини Львова (cтор. 7473)

Фото для новини

14:10 1 лютого 2015 р.

РНБОУ стверджує, що ворог контролює лише частину Вуглегірська

Заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Польовий стверджував у неділю в ході брифінгу: «Частина Вуглегірська контролюється бойовиками. Детальнішу інформацію, де знаходяться сили АТО, не можу сказати».

Політика

Фото для новини

13:46 1 лютого 2015 р.

РНБОУ запевняє: «Терористи отримують потужну відсіч від українських військових» (+відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «На всіх напрямках зони АТО терористи неодноразово використовували артилерію, міномети, танки та реактивні установки «Град» з метою зміни лінії розмежування на свою користь. Проте терористи отримують потужну відсіч від українських військових».

Політика

Фото для новини

13:34 1 лютого 2015 р.

Мобілізовані відновлюють бойові навички в центрі Академії Сухопутних військ на Львівщині

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Днями до 184-го навчального центру Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного прибули декілька сотень мобілізованих громадян».

Ситуації

Фото для новини

13:27 1 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні полягли 13 наших бійців і поранено двадцятьох, – РНБОУ

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «За останню добу 13 військовослужбовців загинуло, і 20 – отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:00 1 лютого 2015 р.

Бійці 24-ї Залізної механізованої бригади з Львівщини вкотре відбили штурм їх позицій на Луганщині

У прес-службі Міністерства оборони повідомили в неділю: «Військові ОК «Північ» зупинили штурм на свої позиції терористів в районі населеного пункту Кримське».

Політика

Фото для новини

12:44 1 лютого 2015 р.

Голова ЛОДА запевняє: «Львівщина подає приклад іншим областям у питаннях мобілізації»

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка стверджує: «Львівська область є позитивним прикладом проведення четвертої хвилі мобілізації і готовності наших бійців до виконання свого обов’язку».

Ситуації

Фото для новини

12:35 1 лютого 2015 р.

Наші війська відступили з Нікішиного й наразі не зуміли повернути Вуглегірськ, але утримують Чорнухине

Журналіст Олександр Рудоманов повідомив у неділю, що в Нікішиному наші відступили, а відбились, батальйон «Азов» інформує: «Українські сили після артпідготовки спробували зайти до Вуглегірська, однак ворог вчинив неабиякий спротив і зірвав ці плани».

Політика

Фото для новини

12:10 1 лютого 2015 р.

На Донбасі полягли ще шестеро українських бійців і контужено комбата «Донбасу» (+відео)

Прес-служба батальйону «Донбас» інформує в неділю: «Командир батальйону Семен Семенченко брав участь у проведенні операції з деблокування батальйону «Світязь». В ході операції був контужений. Сьогодні вранці при попаданні в ДТП стан Семена Семенченко погіршився».

Політика

Фото для новини

22:54 31 січня 2015 р.

Українська артилерія знищила між Комісарівкою й Зоринськом до 25-ти одиниць ворожої техніки, – розвідка

Журналіст Андрій Цаплієнко передав у суботу: «Розвідники повідомляють, що між Комісарівкою та Зоринськом українська артилерія знищила повністю потужну колону техніки бойовиків, до двадцяти п'яти одиниць.

Політика

Фото для новини

22:15 31 січня 2015 р.

Сьогодні – 50-й день голодування народного депутата й військової льотчиці Надії Савченко

Адвокат військовополоненого народного депутата й Надії Савченко Марк Фейгін повідомив у суботу: «Стан її нормальне, їй вводять глюкозу, але вона сильно втратила у вазі».

Політика

Фото для новини

22:00 31 січня 2015 р.

Наші війська з тяжкими боями залишили Вуглегірськ, але продовжують боротьбу за нього, – «Азов» (відео)

Батальйон спеціального призначення «Азов» інформує в суботу: «За повідомленням оборонців міста Дебальцеве: Наші війська з тяжкими боями залишили Вуглегірськ. Ті сили, що були оточені, деблоковані. Однак за цей населений пункт бої продовжуються».

Політика

Фото для новини

21:10 31 січня 2015 р.

Глава й владики УГКЦ молилися у Львові за мир перед Нерукотворним образом Ісуса Христа (відео)

Першоієрарх УГКЦ Блаженніший Святослав у співслужінні з владиками Синоду відправив вечірню в архикатедральному соборі Святого Юра, після якої відкрив для привселюдного почитання Нерукотворний образ Ісуса Христа

Культура

Фото для новини

20:48 31 січня 2015 р.

Правоохоронці затримали посадовця Львівської митниці – систематично вимагав та одержував хабарі

У прес-службі обласної прокуратури повідомили в суботу, що сьогодні, 31 січня, слідчими «задокументовано протиправну діяльність співробітника митного поста «Грушів» Львівської митниці ДФС України, який систематично вимагав та одержував від громадян неправомірну вигоду».

Кримінал

Фото для новини

20:10 31 січня 2015 р.

У лівих кишенях полонених окупантів – військові квитки «ДНР», у правих – російські паспорти, – Міноборони

Міністр оборони Степан Полторак повідомив у суботу: «Із тих, кого ми затримуємо, у лівій кишені військовий квиток «ДНР», у правій – паспорт РФ».

Політика