Новини Львова (cтор. 7477)

Фото для новини

18:58 29 січня 2015 р.

Батальйон Національної гвардії відбив напад на місто Вуглегірськ і вже зачищає його від ворога, – журналіст (відео, обновлено)

Журналіст Олександр Рудоманов повідомив у четвер: «У Вуглегірськ зайшов батальйон НГУ. Атака терористів відбита. Зараз йде зачистка міста».

Політика

Фото для новини

18:35 29 січня 2015 р.

Депутати Львівської міськради ухвалили перенести ринок «Сихівська народна торгівля»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, під час пленарного засідання сесії ЛМР депутати прийняли ухвалу щодо надання ЛКП «Муніципальна дружина» земельної ділянки орієнтовною площею 0,5 га на перехресті проспекті Червоної Калини – С крипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з проспекті Червоної Калини, 109.

Економіка

Фото для новини

18:24 29 січня 2015 р.

Львів’ян закликають долучатися до патрулювання міста – пішого, велосипедного та автомобільного (відео, оновлено)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відсьогодні Центр безпеки міста запрошує усіх мешканців на загальне патрулювання міста, яке відбуватиметься за участю мешканців, громадських формувань, ініціатив та правоохоронних органів.

Ситуації

Фото для новини

18:00 29 січня 2015 р.

Депутати Львівської міськради ухвалили рішення оподатковувати квартири площею понад 80 кв. м

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні, 29 січня, під час пленарного засідання сесії ЛМР було внесено зміни до ухвали «Про затвердження Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Економіка

Фото для новини

17:41 29 січня 2015 р.

У Львові вшанували Героїв Крут (відео, оновлено)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, сьогодні, 29 січня, на Личаківському цвинтарі відбулися заходи із вшанування пам’яті Героїв Крут – київських студентів і бійців вільного козацтва, які загинули в 1918 році під час бою з більшовицькою армією Михайла Муравйова.

Історія

Фото для новини

16:38 29 січня 2015 р.

Децентралізація підсилить стару владу на місцях, – депутат з Краматорська

Говорячи про децентралізацію, треба враховувати, що на місцях влада залишилася та, яка й була і яка не відповідає вимогам суспільства. Тому, надаючи теперішній владі нові повноваженнями, ми лише зміцнюємо її та ускладнюємо її зміну. Вона важче буде забиратися г

Політика

Фото для новини

16:12 29 січня 2015 р.

У комунальних стоматологічних поліклініках Львова працюватимуть з 1 липня госпрозрахункові відділення

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, депутати ЛМР проголосували сьогодні, 29 січня, за ухвалу про створення госпрозрахункових відділень стоматологічної допомоги дорослому населенню.

Медицина

Фото для новини

16:11 29 січня 2015 р.

Краматорськ вперше за 5 років сформував бездефіцитний бюджет, – заступник мера

Децентралізація влади у Львівській чи Івано-Франківській області – це зовсім інше, ніж децентралізація в Донецькій області. Тим більше, це зовсім інше у розумінні тих, хто живе за лінією розмежування.

Економіка

Фото для новини

15:50 29 січня 2015 р.

Державна влада забрала собі «вигідні» податки, а «невигідні» віддала на місця

У процесі децентралізації державна влада дуже цікаво поділила надходження: ті податки і збори, які завжди виконувалися і перевиконувалися, забрала собі, а ті, які ризиковані чи й взагалі можуть не надійти, - передала на місцевий рівень.

Економіка

Фото для новини

15:42 29 січня 2015 р.

У Львові викинулася з вікна в дев’ятиповерховому будинку самотня багатодітна мати

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 29 січня, на вулиці Вернадського в Сихівському районі викинулась з вікна дев’ятиповерхового будинку жінка 1978 року народження.

Ситуації

Фото для новини

15:10 29 січня 2015 р.

У Львові спорудять пам’ятник творцеві Державного Гімну України Михайлові Вербицькому

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, громадськість вирішила відзначити 200-річчя з дня народження Михайла Вербицького спорудженням пам’ятника творцеві Державного Гімну України.

Історія