Новини Львова (cтор. 7478)

Фото для новини

14:12 29 січня 2015 р.

ЛОДА запевняє, що система оповіщення населення Львівщини готова до використання

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, заступник голови ЛОДА Володимир Харчук стверджує, що система оповіщення населення Львівщини при загрозі виникнення надзвичайної ситуації повністю готова до використання.

Ситуації

Фото для новини

13:56 29 січня 2015 р.

Українські війська успішно відбивають спроби наступу російсько-терористичних, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «В районі Бахмутської траси українські військові успішно відбивають спроби наступу бойовиків».

Політика

Фото для новини

13:15 29 січня 2015 р.

Минулої доби на Донбасі полягли п’ятеро наших захисників, – РНБОУ

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони зокрема повідомляється: «За минулу добу загинуло 5 українських військовослужбовців, 29 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:05 29 січня 2015 р.

Депутати Львівської міськради вилучили з порядку денного пленарного засідання сесії ЛМР 10 питань

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, з порядку денного сьогоднішнього пленарного засідання сесії ЛМР вилучили з ініціативи депутатського корпусу питання, на які були накладені вето Андрія Садового й котрі мали розглядатись повторно.

Економіка

Фото для новини

12:35 29 січня 2015 р.

У Львові ліквідували пожежі на проспекті Червоної Калини й вулицях Тарасівській та Кульпарківській (відео)

Як повідомили в четвер у прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, вогнеборцями врятовано житловий будинок на вулиці Кульпарківській.

Ситуації

Фото для новини

12:18 29 січня 2015 р.

На Львівському летовищі відмовляються надавати інформацію про скасовані чи перенесені рейси

Генеральний директор міжнародного аеропорту «Львів» Ростислав Веселов вважає, що інформація про скасовані чи перенесені рейси «не відноситься до публічної».

Економіка

Фото для новини

11:00 29 січня 2015 р.

Наступ російсько-терористичних військ «видихається», бойовики бояться контрнаступу українців, – «ІС» (відео)

Група «Інформаційний Спротив» повідомила в четвер: «Противнику не вдалося виконати завдання зі створення «Дебальцевського котла» – в першу чергу, з причини ефективних дій артилерії українських військ».

Політика

Фото для новини

10:24 29 січня 2015 р.

У Львові зі 17.00 до 19.00 біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть бійцям калорії й старі телефони

Як повідомила активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк, волонтери прийматимуть зі 17.00 до 19.00 у четвер, 20 січня, й у суботу, 31-го, від небайдужих співгромадян для захисників Вітчизни те, що просили військові – горіхи, родзинки, курагу, шоколад і старі вживані телефони.

Ситуації

Фото для новини

10:15 29 січня 2015 р.

Сьогодні у Львові вшановують пам'ять Героїв Крут

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 29 січня, 13.00 відбудеться покладання квітів до могили учасника бою під Крутами Ігоря Лоського на Личаківському кладовищі, а о 17.00 розпочнуться заходи зі вшанування пам'яті Героїв Крут у Національному музеї жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького».

Історія

Фото для новини

09:42 29 січня 2015 р.

На Львівщині з двох із половиною тисячі призовників повістки отримують лише півсотні (відео)

На Львівщині в рамках четвертої мобілізаційної хвилі до військових комісаріатів нині відверто десятками йдуть добровольці та фахові офіцери запасу з багаторічним досвідом служби. Водночас, вистачає й тих, хто намагається уникнути навіть спілкування з військовими комісарами.

Ситуації

Фото для новини

09:30 29 січня 2015 р.

Рух потягів на через станцію Лавочне на Львівщині відновлено в повному обсязі

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 28 січня, о 19:00 завершили ліквідацію наслідків аварії на виїзді зі станції Лавочне в Сколівському районі.

Ситуації

Фото для новини

09:25 29 січня 2015 р.

Минулої доби наші військові дали відсіч 103 обстрілам їх позицій (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Впродовж минулої доби бойовики 103 рази обстріляли позиції сил АТО. Бійці Збройних Сил України та інших військових формувань, залучених до АТО міцно стоять на позиціях, і дають гідну відсіч бойовикам».

Політика