Новини Львова (cтор. 7480)

Фото для новини

16:44 28 січня 2015 р.

Найбільше серед полеглих на сході України військових – з Дніпропетровщини, Київщини й Львівщини, – журналіст

Головний редактор інтернет-порталу «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов повідомив у середу, що, за його інформацією, за час проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули 190 бійців з Дніпропетровської області, 104 – з Київської, 103 – зі Львівської.

Політика

Фото для новини

15:40 28 січня 2015 р.

УМВС Львівщини: «Жертви злочину можуть звертатись по допомогу до приватних охоронних структур»

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, відтепер громадяни, котрі стали жертвами злочину, можуть звертатись по допомогу до нарядів приватних охоронних структур

Кримінал

Фото для новини

15:12 28 січня 2015 р.

Спецслужби Росії розпочали спроби масового нагнітання істерії й паніки в Україні, – журналіст

Головний редактор інтертнет проектів «InformNapalm» і «BurkoNews» Роман Бурко повідомив у середу: «Сьогодні отримав важливу інформацію з декількох компетентних джерел високого рівня. Вона підтверджує, що російські спецслужби почали проведення масової спецоперації, метою якої є повна деморалізація українських військових і нагнітання істерії в українському суспільстві».

Політика

Фото для новини

14:56 28 січня 2015 р.

Росія намагається зірвати мобілізацію українців – продовжила терміни тимчасового перебування у ній

У прес-службі Федеральної міграційної служби Росії повідомили в середу, що термін тимчасового громадян України буде продовжуватися неодноразово.

Політика

Фото для новини

14:10 28 січня 2015 р.

Голова Львівської ОДА доручив залучати талановиту молодь до державного управління

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка доручив керівникам її самостійних структурних підрозділів та структурних підрозділів апарату забезпечити проходження навчання талановитої молоді задля набуття практичного досвіду та ознайомлення з роботою органів виконавчої влади.

Політика

Фото для новини

13:56 28 січня 2015 р.

Росія продовжує перекидати на Донбас вантажі зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «На можливість чергової ескалації збройного протистояння вказують факти прибуття з території РФ вантажів зброї, боєприпасів, пально-мастильних матеріалів, а також очікуваний черговий російський так званий «гуманітарний» конвой, що вже вирушив на Донбас».

Політика

Фото для новини

13:30 28 січня 2015 р.

У Львівській облраді запевняють, що не віддавали брату Медведчука 28 гектарів гірничого відводу

Як запевнили в середу «Щоденний Львів» у прес-службі обласної ради, «інформація, поширена деякими мас-медіа про те, що «Львівська обласна рада віддала братові Медведчука та співвласникові бази відпочинку Януковича 28 гектарів гірничого відводу», не відповідає дійсності».

Економіка

Фото для новини

12:47 28 січня 2015 р.

У Львові обіцяють завершити до вівторка ремонт вулиці Академіка Люльки

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, працівники ЛКП «ШРП Галицького району» ще виконують на вулиці Академіка Люльки роботи з влаштування мозаїки на проїзній частині та влаштовують нові тротуари.

Ситуації

Фото для новини

12:19 28 січня 2015 р.

Голова Львівської ОДА попередив про кримінальну відповідальність за хабарництво під час мобілізації

Усі, хто сьогодні буде брати хабарі під час мобілізації у військових комісаріатах чи в медичних комісіях, обов'язково будуть притягнуті до кримінальної відповідальності,- про це заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка під час ефіру на ТРК “Львів”.

Ситуації

Фото для новини

12:17 28 січня 2015 р.

На Дебальцевському плацдармі – п’ять батальйонних тактичних груп російсько-терористичних військ, – «ІС» (відео)

За оперативними даними групи «Інформаційний Спротив», «загальна чисельність формувань російсько-терористичних військ, які ведуть бої за Дебальцевський плацдарм – близько 2500 чоловік, до 35 танків, близько 50 ББМ, до 50 одиниць ствольної артилерії (включаючи САУ), а також мінімум 22 одиниці РСЗВ».

Політика

Фото для новини

11:54 28 січня 2015 р.

Бійці 24-ї Залізної бригади зі Львівщини вкотре відбили штурм їх позицій у районі села Кримське (відео)

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» Збройних Сил України повідомили в середу: «Грамотно організовані дії особового складу, налагоджена взаємодія між підрозділами, вчасно та результативно застосована артилерія, зупинили противника та нанесли йому відчутних втрат».

Політика

Фото для новини

11:24 28 січня 2015 р.

СБУ затримала диверсантів російських спецслужб, засланих вбивати в українській формі (відео)

Прес-центр Служби безпеки України повідомив у середу: «СБУ затримала трьох мешканців Харкова, які мали завдання вчинити тяжкі злочини проти мирного населення на Донеччині, перевдягнувшись у форму українських військових».

Політика