13 травня у Львові пройде соціальний фестиваль «Лютин»

14:22 12 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки Андрія Породка в інтернет-мережі «Facebook»

У парку «Горіховий гай» стимулюватимуть інтеграцію в суспільство дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими потребами та ті, хто перебувають у складних життєвих обставинах.

«У п’ятницю, 13 травня, о 10:00 в парку «Горіховий гай» біля «Lviv Film Center» на вулиці Володимира Великого, 14а пройде VI соціальний фестиваль «Лютин», метою якого є стимуляція інтеграції в суспільство дітей та молоді соціальної категорії (діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами та ті, хто перебуває в складних життєвих обставинах).  Під час фестивалю дітей чекають цікаві майстер-класи, спортивні та козацькі забави, перегляд мультфільмів в Львівському кіноцентрі та концертна програма за участю гурту «Карбон» та акустичного виступу Віктора Винника (гурт «Мері»)», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Також під час фестивалю відбудуться змагання серед шкіл-інтернатів Львівщини за програмою Спеціальних Олімпіад. Діти зможуть позмагатися в таких дисциплінах, як: футбол, флорбол, настільний теніс, каякінг та баскетбол. Переможці змагань отримають ліцензії на ІІІ «SO Open Games in Lviv».

Організатором змагань є ГО «САМІ». Співорганізатори – Дитячі клуби Франківського району, благодійна організація «Відкриваємо серця» та конкурс краси «Міс Львів».

Особливістю цього фестивалю є те, що під час цього фестивалю відбудуться заходи до 5 Міжнародного Дня Легеневої Гіпертензії. 13 травня о 12:00 відбудеться забіг «Затамуй подих заради Легеневої Гіпертензії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів