Новини Львова (cтор. 7482)

Фото для новини

21:44 27 січня 2015 р.

У центрі Львова викрали з пункту обміну валюти сейф із понад півмільйона гривнями (відео, оновлено)

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, директор одного з пунктів обміну валюти в центральній частині міста розповів, що вночі невідомі пошкодили у ньому решітку приміщення, розбили вікно та викрали звідти сейф, у якому була значна сума грошей.

Кримінал

Фото для новини

21:33 27 січня 2015 р.

На окупованих Росією територіях здійснюється етноцид україномовного населення, – Президент (+відео)

Петро Порошенко заявив у вівторок з нагоди 70-ї річниці визволення концтабору Аушвіц-Біркенау, що «на тимчасово окупованих територіях, в районах, тимчасово підконтрольних проросійським бойовикам, крім терору, націленого на все місцеве населення, крім порушення прав і свобод всіх громадян – здійснюється ще й окремий етноцид україномовного населення».

Політика

Фото для новини

20:24 27 січня 2015 р.

Львівський завод повернув армії ще кількадесят відремонтованих танків (оновлено)

Як повідомили у вівторок у прес-службі Мінстерства оборони, днями один із танкових підрозділів Збройних Сил України поповнився кількома десятками танків, відремонтованих та покращених майстрами Львівського бронетанкового заводу.

Ситуації

Фото для новини

20:17 27 січня 2015 р.

Російська депутат запевняла, що армія РФ здатна дійти до Львова (+відео)

Уповноважена Президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко повідомила у вівторок: «Одна російська діпутатка тільки-но в залі ПАРЄ договорилася до того, що заявила: «Если бы русская армия воевала, то мы бы дошли уже до Львова».

Політика

Фото для новини

19:53 27 січня 2015 р.

У Львові перевізники вимагають від міськради змінити умови проїзду пільговиків (відео)

Перевізники запропонували ЛМР: «Запровадити на кожному маршруті один автобус, який возитиме усіх пільговиків упродовж робочого дня»; «обмежити перевезення пільговиків у часі, наприклад, з 10:00 до 16:00»; «щоб у суботу та неділю за проїзд платили всі».

Економіка

Фото для новини

19:36 27 січня 2015 р.

Львів’яни вшанували жертв Голокосту (відео)

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службах облдержадміністрації й обласної та міської рад, сьогодні, 27 січня, у найбільшому місті на заході України відбулися жалобні заходи із вшанування пам’яті жертв Голокосту.

Історія

Фото для новини

19:00 27 січня 2015 р.

Верховна Рада визнала «ДНР» і «ЛНР» терористичними організаціями, а Росію – агресором (відео)

За ухвалення законопроекту, яким Росію визнано країною-агресором, а самопроголошені «ДНР» і «ЛНР» – терористичними організаціями – проголосував у вівторок 271 народний депутат.

Політика

Фото для новини

18:36 27 січня 2015 р.

На в'їздах до Львова встановлено блокпости (відео)

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили у вівторок: «На під’їздах до меж Львівської області та міста Львова виставлено одинадцять стаціонарних постів, на яких працівники міліції здійснюють нагляд за дорожнім рухом, а також виявляють фaкти нeзaкoннoгo перевезення зброї, боєприпасів, вибухівки та інших небезпечних речовин і предметів».

Ситуації

Фото для новини

18:14 27 січня 2015 р.

Правоохоронців Львівщини переведено на посилений варіант несення служби (відео)

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили у вівторок: «На виконання рішення координаційної ради під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка та Секретатя РНБО України Олександра Турчинова, наказом по ГУМВС України у Львівській області з 25 січня і до особливого розпорядження особовий склад ОВС Львівщини переведено на посилений варіант несення служби».

Ситуації

Фото для новини

17:22 27 січня 2015 р.

Львівщина отримала з держбюджету 159,7 млн. гривень на виплату зарплати освітянам і медикам

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Львівщина отримала 159,7 млн. гривень субвенції на виплату заробітної плати освітянам та медикам.

Наука і техніка

Фото для новини

16:10 27 січня 2015 р.

Головнокомандувач має створити слідчі комісії за фактами прорахунків під Іловайськом, Зеленопіллям, у Донецькому аеропорту з учасників подій, – боєць

Ми всі знаємо про факти котлів. Про Іловайський котел, про Донецький аеропорт. Але немає нормальних розслідувань. Якщо є промахи, то хтось за них мусив би відповідати. Наше суспільство є достатньо дорослим, щоби почути правду.

Політика