Сьогодні у Львові проведуть акарацидну обробку Стрийського парку

09:12 12 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: з архіву «ЩЛ»

З метою запобігання можливого негативного впливу хімічного препарату на здоров’я відвідувачів встановлятьть попереджувальні таблички й сигнальні стрічки.

«Міське управління екології закликає мешканців утриматись від відвідування парків імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, Погулянки, «Залізна Вода», «Стрийський», «Левандівський» та «Високий Замок» упродовж кількох днів – у зв’язку з проведенням акарицидної обробки, з метою мінімізації укусів кліщів», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Зокрема, сьогодні з 12.00 від кліщів звільнятимуть «Високий замок». Обробка триватиме відсьогодні до 17 травня. Загальна територія, що буде охоплена обробкою, становить 59083,4 квадратних метрів.

З метою запобігання можливого негативного впливу хімічного препарату на здоров’я відвідувачів парків, ЛКП «Зелений Львів» встановить попереджувальні таблички, а території зелених зон обгородить сигнальними стрічками, за які заходити буде заборонено. Обласне комунальне підприємство Львівської обласної ради «Профілактична дезінфекція» здійснить Обробку на територіях парків: 

12 травня з 11.00 до 16.00 – парку «Стрийський»

13 травня з 11.00 до 16.00 – парку імені Папи Римського Івана Павла II

16 травня з 11.00 до 16.00 – парку «Залізна Вода»

17 травня з 11.00 до 16.00 – парку «Левандівський».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів