На Львівщині згорів дах ремонтно-вагонного цеху депо

18:05 11 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Пожежу в Дрогобичі ліквідовували 28 вогнеборців.

«Сьогодні, 11 травня, о 10:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в складському приміщенні на вулиці Вокзальній у Дрогобичі. Загоряння виникло на даху ремонтно-вагонного цеху депо розміром 50 на 200 метрів», – повідомили в середу в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також поінформували:

«На місце пожежі одразу ж було направлено пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику. На момент прибуття вогнеборців вогнем було охоплено частину даху будівлі.

11 травня о 11:25 вогнеборцями пожежу локалізовано, а о 11:50 повністю ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 200 квадратних метрів, пошкоджено дах на площі 500 квадратних метрів. Завдяки злагодженим діям рятувальників від повного знищення вогнем врятовано будівлю ремонтно-вагонного цеху, суміжні та сусідні будівлі вагонного депо.

До ліквідації займання залучили 28 рятувальників та сім одиниць спецтехніки. Причини виникненнязаймання встановлюється. Постраждалих на пожежі немає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів