Новини Львова (cтор. 7484)

Фото для новини

09:30 27 січня 2015 р.

Роботи з відновлення другої колії на виїзді зі станції Лавочне на Львівщині тривають

Як запевнили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, під час проведення аварійних робіт на виїзді зі станції Лавочне періодично (по мірі накопичення) здійснюється пропуск пасажирських потягів вбік станцій Львів та Чоп.

Ситуації

Фото для новини

08:50 27 січня 2015 р.

Російський окупант зізнався в полоні, що для нього війна проти України є альтернативою ув’язненню в РФ (відео, оновлено)

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Замість відсидки чергового тюремного строку начальник поліції м. Ростова-на-Дону запропонував крадієві на місяць відправитись на схід України захищати «руський мир».

Політика

Фото для новини

00:00 27 січня 2015 р.

Волонтери вкотре передали бійцям на передовій допомогу, зібрану львів’янами й харків’янами

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок про те, що й кому доставили днями волонтери.

Ситуації

Фото для новини

23:50 26 січня 2015 р.

Найменші хористи Гарнізонного храму Львова передали зібрані під час коляди 6000 грн пораненим

Як повідомили в понеділок у Гарнізонному храмі cвв. апп. Петра і Павла, дитячий хор «Ангелики» передав зібрані ним під час коляди кошти пораненим бійцям Сергію та Вікторові – на лікування.

Культура

Фото для новини

23:33 26 січня 2015 р.

Є негласна вказівка журналістів та волонтерів в зону АТО не пускати, – журналіст

Про це сьогодні, 26 січня, під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і Харковом на тему: «Медіа і війна: які стандарти журналістики найчастіше порушують ЗМІ, що пишуть про АТО, у Харкові та Львові?» заявив головний редактор львівської газети «Ратуша» Микола Савельєв.

Політика

Фото для новини

23:33 26 січня 2015 р.

Львів’ян закликають долучатися до патрулювання міста – з метою уникнення терактів і диверсій

ГФ «Рабів до раю не пускають» і ГО «Автосотня» закликають громадян міста на спільне патрулювання з метою уникнення терористичних актів і диверсійних дій.

Ситуації

Фото для новини

23:16 26 січня 2015 р.

Державна автоінспекція Львівщини застерігає: «Завтра в області прогнозують сніг, туман та ожеледь!»

У прес-службі обласного управління ДАІ попередили в понеділок: «Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає: завтра, 27 січня, на території області очікується мокрий сні та сніг, подекуди туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця!».

Природа

Фото для новини

22:45 26 січня 2015 р.

У Львові й Червонограді вогнеборці рятували жінок

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у Львові вогнеборці врятували жінку під час пожежі, а в Червонограді – від самогубства.

Ситуації

Фото для новини

21:18 26 січня 2015 р.

Росіяни заявили, що звільнять з-під варти Надію Савченко в обмін на їх відновлення в правах у ПАРЄ (відео)

Російська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи висунула на неформальних консультаціях в Страсбурзі умову звільнення з-під варти народного депутата Надії Савченко.

Політика

Фото для новини

20:48 26 січня 2015 р.

Виконком Львівської міськради затвердив мережу стоянок таксі (перелік)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, рішенням її виконавчого комітету сьогодні, 26 січня, погоджено мережу стоянок таксі, яка охоплює 93 адреси в усіх шести районах міста

Ситуації

Фото для новини

19:58 26 січня 2015 р.

Російсько-терористичні війська почали наступ на північ від Бахмутської траси, – Генштаб (відео)

Виконувач обов’язків речника Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «Бойовики намагаються тиснути на сили АТО. Вони намагаються наступати, щоб нас видавити за межу ріки Сіверський Донець».

Політика

Фото для новини

18:50 26 січня 2015 р.

У Львові продовжать до «Рукавички» на проспекті Чорновола автобусний маршрут №5-А

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, кінцеву зупинку маршруту №5-А незабаром перенесуть з площі Різні на проспект, 103 – щоб згодом з’єднати обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи з Міською клінічною лікарнею швидкої допомоги.

Ситуації