Новини Львова (cтор. 7486)

Фото для новини

12:55 26 січня 2015 р.

На Львівщині схопили трьох наркоторговців

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, викрито й затримано організовану злочинну групу у складі трьох мешканців Червонограда, які підозрюються у незаконному придбанні, виготовленні, зберіганні та збуті на території області особливо небезпечних наркотичних засобів.

Кримінал

Фото для новини

12:32 26 січня 2015 р.

У Львові заарештовано за хабар старшого слідчого райвідділу міліції

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, львівському правоохоронцю обрано запобіжний захід у виді арешту із визначенням максимального розміру застави – 97 440 грн.

Кримінал

Фото для новини

12:26 26 січня 2015 р.

Суд зобов'язав власників квартири у Львові повернути первісний вигляд пам'ятці культурної спадщини

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, власників квартири № 3 на вул. Вірменській, 30 зобов'язали привести планувальну структуру частини пам'ятки до попереднього стану.

Ситуації

Фото для новини

12:05 26 січня 2015 р.

Росія готує зрив мобілізації в Україні підставними «солдатськими матерями» й панікою в соцмережах (відео)

Речник Міністерства оборони Вікторія Кушнір повідомила в понеділок: «Планується проведення постановочних акцій та пікетування військкоматів із залучення зацікавлених ЗМІ».

Політика

Фото для новини

11:41 26 січня 2015 р.

Зведення про хід війни на Донбасі від експертів спільноти «Інформаційний Спротив» (+відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок: «Російсько-терористичні війська продовжують активні дії в зоні конфлікту на Донбасі. Після низки невдалих спроб наступу проводиться масштабна перегрупування російських військ і незаконних збройних формувань.

Політика

Фото для новини

10:42 26 січня 2015 р.

У Львові загинув унаслідок падіння в транспортер дереводробильної машини майстер

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 25 січня, о 16:22 у деревообробному цеху на вулиці Брюховицькій у Шевченківському районі Львова впав в транспортер дереводробильної машини та загинув майстер виробництва віком 55-60 років.

Ситуації

Фото для новини

10:20 26 січня 2015 р.

У Винниках під Львовом померли внаслідок отруєння невідомою речовиною двоє людей

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 25 січня о 15:46 у цегляному будинку в місті Винники, адміністративно підпорядкованому Львівській міськраді отруїлись невідомою речовиною та померли до приїзду швидкої медичної допомоги дві людини.

Ситуації

Фото для новини

10:10 26 січня 2015 р.

За добу на Донбасі полягли семеро наших військових, ще 24 поранено, – Генштаб (+відео)

Виконувач обов’язків прес-секретаря Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загинули семеро українських військовослужбовців. Ще 24 українських бійців отримали поранення».

Політика

Фото для новини

09:56 26 січня 2015 р.

Львівські волонтери збирають кошти для військових приготуванням екзотичної їжі просто неба (відео)

Щотижня в центральній частині найбільшого міста на заході України просто неба готують узбецьку шурпу, польський журек, грузинський харчо та інші національні страви світу.

Ситуації

Фото для новини

09:34 26 січня 2015 р.

Українські військові знищили на Луганщині до 60 бандитів і танк

У прес-центрі Оперативного командування «Північ» повідомили в понеділок: «Завдяки злагодженим та вмілим діям всіх підрозділів оперативного командування «Північ» в районах Сміле, Весела Гора було знищено танк та до 60 бойовиків, близько 300 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

09:20 26 січня 2015 р.

За добу російсько-терористичні війська обстріляли українські позиції й населені пункти 115 разів (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Поблизу Майорська бандити здійснили спробу штурму наших позицій з боку Горлівки. Отримавши гідну відсіч, терористи, які залишилися живими, відступили».

Політика