Новини Львова (cтор. 7488)

Фото для новини

13:24 25 січня 2015 р.

У Львівській правничій гімназії змайстрували печі-«буржуйки» для вояків

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони зокрема повідомляється: «Учні за допомогою вчителів Львівської правничої гімназії змайстрували для львівських вояків дві металеві печі-«буржуйки».

Наука і техніка

Фото для новини

13:00 25 січня 2015 р.

Минулої доби на Донбасі полягли четверо наших воїнів, поранення отримали 17, – РНБОУ (+відео)

Речник інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у неділю: «За останню добу внаслідок протистоянь ми втратили чотирьох українських героїв, 17 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

12:25 25 січня 2015 р.

На Львівщині внаслідок аварії зійшли з рейок десять вагонів вантажного потягу

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 25 січня о 06:35 під час руху вантажного потягу відбувся схід з рейок 10 залізничних вагонів завантажених залізною рудою, з яких один перекинувся, ще один з’їхав із залізничного насипу, а вісім зійшли з рейок та знаходяться на залізничному насипі.

Ситуації

Фото для новини

12:02 25 січня 2015 р.

У Львові 10 вибухотехніків обстежували вміст підозрілої сумки

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, 24 січня о 18:15 випадковим перехожим виявлено поблизу житлового будинку на вулиці Драгана у Сихівському районі Львові підозрілу сумку.

Ситуації

Фото для новини

23:14 24 січня 2015 р.

Диверсант Гіркін-«Стрєлков» зізнався, що депутатів Криму насильно зганяли відділятися від України (відео)

Російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» розповів про анексію Криму таке: «Я не побачив, на жаль, жодної підтримки органів державної влади у Сімферополі. Депутатів збирали ополченці».

Політика

Фото для новини

21:36 24 січня 2015 р.

Завтра в селищі Рудному в Залізничному районі Львова подарують «айдарівцю» позашляховик

У прес-службі обласної ради повідомили «Щоденному Львову», що в неділю, 25 січня, о 14.00 на центральній площі смт Рудне місцева громада передасть позашляховик, який вона придбала для свого односельця Михайла Драгана – бійця батальйону«Айдар», котрий воює у місті Щастя.

Ситуації

Фото для новини

20:52 24 січня 2015 р.

Росія готує провокацію, котру вона планує використати як привід для вторгнення в Україну

У прес-службі штабу АТО повідомили в суботу: «Розстріл» російського гуманітарного конвою, нібито здійснений українською стороною, зможе бути використаний для офіційного введення військ РФ під приводом захисту цивільного населення».

Політика

Фото для новини

19:52 24 січня 2015 р.

Правоохоронці Львівщини закликають бути пильними та повідомляти про можливі провокації

У відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС застерігають: «Якщо ви виявили предмет, який тривалий час знаходиться у людному місці без нагляду, особливо якщо до нього приєднані не характері деталі негайно телефонуйте на 102 і в жодному разі не намагайтесь перенести знахідку чи самостійно її розібрати».

Кримінал