Новини Львова (cтор. 7489)

Фото для новини

17:50 24 січня 2015 р.

Рішення про наступ російських окупантів на Донбасі ухвалив Радбез РФ, – РНБОУ

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив у суботу: «За інформацією з надійних джерел учора Радбез РФ ухвалив рішення щодо активізації наступальних дій практично по всіх напрямках на сході України».

Політика

Фото для новини

14:33 24 січня 2015 р.

РНБОУ запевняє: «Українські військові дають належну відсіч усім атакам ворога» (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «Росія продовжує підтримувати бойовиків новими силами, військовою технікою та боєприпасами».

Політика

Фото для новини

13:35 24 січня 2015 р.

Російські військові масово розривають контракти – через небажання воювати в Україні, – «Яблуко»

Голова псковського регіонального відділення партії «Яблуко» Лев Шлосберг стверджує: «Мені відомо про масові випадки розриву контрактів із боку контрактників, припинення військової служби просто через небажання воювати в Україні, і небажання віддати життя нізащо».

Політика

Фото для новини

13:02 24 січня 2015 р.

За п’ять днів знищено до 600 російських окупантів і найманців, за тиждень полягли 18 наших воїнів, – Мінооборони

У прес-службі Міністерства оборони України повідомила в суботу: «У період з 17-22 січня, в результаті збройних протистоянь українських вйськових з терористичними угрупуваннями та збройними силами Російської Федерації на території Донецької та Луганської області було знешкоджено близько 600 осіб бойовиків та російських військових, 275 осіб – поранено».

Політика

Фото для новини

12:50 24 січня 2015 р.

Біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть з 17.00 до 19.00 необхідне фронтовикам (відео)

Волонтер громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила, що десантники 80-ї бригади дуже просили батарейки, вогнегасники й вологі серветки.

Ситуації

Фото для новини

12:36 24 січня 2015 р.

Українські війська ведуть дуже інтенсивний артвогонь і відповідають потужними контратаками, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у суботу: «Українські війська ведуть дуже інтенсивний загороджувальний артилерійський вогонь і відповідають короткими і потужними контратаками по групам супротивника, які намагаються вклинитися».

Політика

Фото для новини

12:05 24 січня 2015 р.

Бійці 24-ї бригади з Львівщини продовжують контролювати 29-й блокпост на Луганщині (відео)

Директор департаменту масових комунікацій Луганської облдержадміністрації Ярослав Галас повідомив у суботу: «29-й блокпост залишається під контролем наших силовиків».

Політика

Фото для новини

11:15 24 січня 2015 р.

На Львівщині хлопчик не вижив після падіння у ставок

Як повідомили в суботу в прес-службах ЛОДА та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 23 січня о 16:03 у селі Свитазів Сокальського району до ставка приватного господарства впала дитина, 2012 року народження, місцевий мешканець.

Ситуації

Фото для новини

11:11 24 січня 2015 р.

На Львівщині внаслідок пожежі в дерев’яному будинку загинув його власник

Як повідомили в суботу в прес-службах ЛОДА та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 23 січня о 20:25 у селі Закіпці Турківського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку.

Ситуації

Фото для новини

01:10 24 січня 2015 р.

Спроби наступу російських окупантів на Донбасі відбиті, – військові та експерти (+відео)

Президент України Петро Порошенко заявив після наради зі силовиками: «Підтягнуто резерви, і якщо ворог не хоче дотримуватися режиму припинення вогню, якщо не хоче припинити страждання мирних людей, українських селищ і міст, ми будемо давати по зубах».

Політика

Фото для новини

00:20 24 січня 2015 р.

У ході всіх боїв за Донецький аеропорт уже полягли більше двохсот українських воїнів, – експерт

Військовий експерт Олександр Кривоносов повідомив у п’ятницю: «За весь період перебування українських військових в донецькому аеропорту, за моїми підрахунках, загинуло понад 200 осіб, а поранено – понад 500».

Політика

Фото для новини

00:12 24 січня 2015 р.

Десантник 80-ї бригади зі Львова поліг в аеропорту Донецька, затиснувши фотографію своїх дітей у долоні

Користувач інтернет-мережі «Facebook» Вадим Вовк повідомив у п’ятницю: «Під час оборони донецького аеропорту загинув боєць 80 аеромобільної бригади Іван Вітишин з села Велика Лука».

Політика

Фото для новини

22:12 23 січня 2015 р.

Повістки з військкоматів вже отримали 62% громадян України, які підлягають мобілізації, – Міноборони (відео)

Заступник начальника департаменту інформаційних технологій Міністерства оборони України Сергій Галушко повідомив у п’ятницю , що, станом на сьогоднішній день 62%% осіб, які підлягають мобілізації, отримали оповіщення про мобілізацію.

Ситуації