Новини Львова (cтор. 7490)

Фото для новини

15:42 23 січня 2015 р.

У Львові звільнили з органів внутрішніх справ винуватця ДТП, скоєного в стані сп’яніння

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, його начальник Дмитро Загарія підписав наказ про звільнення працівника Сихівського райвідділу міліції.

Кримінал

Фото для новини

14:55 23 січня 2015 р.

У Львівській міськраді пояснили, що зарплату освітянам і медикам затримали їх міністерства

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міністерства освіти і науки та охорони здоров’я не затвердили механізм фінансування міських установ з державного бюджету.

Наука і техніка

Фото для новини

14:30 23 січня 2015 р.

Прем’єр доручив головам областей підготувати перехід економіки на «військові рейки» (відео)

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, Арсеній Яценюк доручив головам ОДА координувати роботу з безпеки громадян і об'єктів інфраструктури.

Економіка

Фото для новини

13:49 23 січня 2015 р.

Чисельність російських окупантів на Донбасі сягнула найвищого рівня з початку війни – понад 9 тисяч, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляються: «На ключових оперативних напрямах відбувається заміна угруповань бойовиків на військовослужбовців ЗС РФ, загальна яких на підконтрольних бойовикам територіях сягнула найвищого рівня з початку конфлікту на Донбасі»

Політика

Фото для новини

13:25 23 січня 2015 р.

За добу полягли троє наших бійців і поранено 50, – РНБОУ (+відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України полковник Андрій Лисенко повідомив у п’ятницю: «За добу загинули троє українських військовослужбовців, 50 було поранено».

Політика

Фото для новини

12:05 23 січня 2015 р.

Львівська міська рада оголосила відбір претендентів на заміщення посади директора «Кінотеатру Сокіл»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління культури ЛМР оголошує відбір претендентів на заміщення посади директора державного комунального підприємства «Кінотеатр Сокіл».

Культура

Фото для новини

10:58 23 січня 2015 р.

Президент України нагородив волонтера зі Львова Ірину Яремко Орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, згідно з указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Соборності України», волонтера зі Львова Ірину Яремко нагороджено за значний особистий внесок у державне будівництво орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Політика

Фото для новини

10:20 23 січня 2015 р.

За добу в Україну вдерлися 160 танків і близько 200 вантажівок із російськими окупантами, – нардеп (відео)

Народний депутат Андрій Левус повідомив у п'ятницю: «З території РФ в район м. Краснодон Луганської області в’їхала колона військової техніки у складі 60 танків та 100 «КамАЗів» з гарматами. Через пункт пропуску Ізварино на територію, підконтрольну бойовикам зайшло 7 вантажівок з великогабаритними контейнерами, 54 з боєприпасами, 11 бензовозів та 100 танків».

Політика