8 травня «Карпати» прийматимуть «Шахтар» на «Арені Львів» (відео)

12:38 8 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: sportanalytic.com

«Зелено-білі» зіграють у неділю свій останній матч сезону

У прес-службі «інформаційному центрі) ФК «Карпати» анонсували:

«У неділю, 8 травня, о 19:30 на «Арені Львів» львівські «Карпати» прийматимуть донецький «Шахтар». Поєдинок 25-го туру Ліги Парі-Матч закриватиме для «зелено-білих» сезон 2015/2016. В останньому турі, який відбудеться через тиждень, львів’яни мали б гостити в Запоріжжі, однак через зняття з чемпіонату місцевого «Металурга» наступного вікенду вони відпочиватимуть. Це означає, що після двобою з «гірниками» «леви» відправляться у відпустку. 

Ось уже протягом двох місяців гравці «Шахтаря» живуть у напруженому графіку. Двічі на тиждень їм доводиться виходити на поле. Ліга Парі-Матч, Кубок України, Ліга Європи – у всіх цих турнірах «гірники» боролися за перемогу, однак у двох з них хлопці Мірчі Луческу зійшли з дистанції. Втім, друге місце в українській першості, а також вихід до півфіналу другого за престижністю європейського турніру – результат дуже хороший. І це при тому, що шанси на перемогу в Кубку України донеччани ще зберігають.  

До поєдинку з одним із лідерів чемпіонату «Карпати» підходять з кадровими проблемами. Через дискваліфікацію на поле «Арени Львів» в неділю не вийде Амбросій Чачуа. Проблеми зі здоров’ям мають Вадим Страшкевич і Артур Карноза, тому тренерський штаб на них розраховувати не зможе.  

Віце-чемпіон України також не зможе виставити на недільний матч свій оптимальний склад. Через скандальні події під час двобою з «Динамо» «оранжево-чорні» за рішенням КДК ФФУ позбулися Олександра Кучера. Крім того, в минулому турі у грі з киянами вилучення отримав Тарас Степаненко. В четвер «Шахтар» на «Рамон Санчес Пісхуан» виборював право грати у півфіналі Ліги Європи в протистоянні з «Севільєю». Не важко здогадатися, що тренерський штаб «гірників» дасть можливість відпочити лідерам команди, які грають у щільному графіку.  

На перший погляд недільний матч нічого не значитиме з турнірної точки зору. «Шахтар» перебуває на другій сходинці в Лізі Парі-Матч, маючи в своєму активі 60 очок. Додамо, що підопічні Мірчі Луческу забили в цьому сезоні 72 голи, що є найбільшим показником з-поміж усіх учасників турніру. Золоті медалі вже в кишені у «Динамо», а шансів наздогнати донеччан у «Дніпра», що займає третє місце, вже немає. «Карпати» розмістилися на сьомій сходинці з показником у 27 очок. В останньому турі львів’яни автоматично зароблять ще три пункти. Як би там не було, обидві команди будуть мотивовані і віддадуть на полі «Арени Львів» всі сили. Разом з тим, варто врахувати – вже в середу на «гірників» чекає матч-відповідь у півфіналі Кубка України. 

Ліга Парі-Матч сезону-2015/2016. Матч 25-го туру

«Карпати» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк)

8 травня. Початок – 19:30. Львів, «Арена Львів»

Арбітр – Микола Балакін (Київ).

Асистенти арбітра: Андрій Скрипка (Кіровоград), Олександр Корнійко (Миргород, Полтавська обл.). 

Четвертий арбітр – Олександр Дердо (Чорноморськ, Одеська обл.)

Директор матчу ФФУ – Олександр Каденко (Київ).

Суддівський спостерігач – Сергій Дзюба (Київ).

Дискваліфіковані: Амбросій Чачуа («Карпати») – Олександр Кучер, Тарас Степаненко («Шахтар»). 

Орієнтовні стартові склади команд (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«Карпати»: Мисак, Пластун, Новотрясов, Костевич, Мірошніченко, Ксьонз, Даушвілі, Кадимян, Голодюк, Худоб’як, Ґ. Лещук.

«Шахтар»: Пятов, Ордець, Ракіцький, Шевчук, Кобін, Малишев, Коваленко, Тайсон, В. Нем, Бернард, Феррейра».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів