Десантники привітали українок з Днем матері (відео, оновлено)

14:50 8 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Військового телебачення України в інтернет-мережі «Facebook»

Бійці Високомобільних десантних військ Сухопутних військ Збройних Сил звертаються в записаному ними відеоверненні як до своїх, так і усіх неньок українських військових.

Бійці 25-ої бригади повітряно-десантних військ Збройних Сил України, які перебувають на передовій у зоні АТО, привітали українок зі святом 8 березня. Відеопривітання було опубліковано Військовим телебаченням України в інтернет-мережі «YouTube». Як повідомили в інтернет-виданні «iPress.ua», у привітанні бійців до жінок мовиться: «Бажаємо вам ніжності і тепла. Знайте, що кожен з нас несе у своєму серці частинку вашої любові, яка нам додає мужності і впевненості в собі». 

Бійці Високомобільних десантних військ Сухопутних військ Збройних Сил України звертаються в записаному ними відеоверненні як до своїх, так і усіх неньок українських військових: «Хочеться вам подякувати, вибачитися, де були неправі, можливо, не те щось сказали. Будьте радісні, щасливі, веселі. Чекайте своїх чоловіків, синів. Ми вас дуже любимо і вітаємо зі святом».

Про це повідомили сьогодні, 8 травня, в інформаційній агенції УНН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів