На Львівщині знищено вогнем кафе-бар і крамницю (відео)

14:48 8 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДСНС

17 рятувальників запобігли подальшому розповсюдженню пожежі

«8 травня о 01:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в металевому кафе-барі на вулиці Майдан Незалежності, 1 у Буську» – повідомили сьогодні, 8 травня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували відео й фото з місця події та поінформували:

«На момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь повністю охопив кафе-бар та будівлі, розташовані поруч. Вогнеборці оперативно приступили до ліквідації займання, чим запобігли подальшому розповсюдженню вогню.

Пожежу локалізовано о 03:03, а повністю ліквідовано о 03:25 в складі ланки ГДЗС. Вогнем знищено кафе-бар та сусідній металевий магазин «Будматеріали» повністю, знищено дах на площі 20 квадратних метрів та пошкоджено перекриття на площі 15 квадратних метрів у магазині із сандвіч-панелей «Свіже М’ясо», знищено дах, перекриття на площі 15 квадратних метрів в металевому магазині «Одяг».

До ліквідації залучили 17 чоловік особового складу та п’ять одиниць спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина пожежі встановлюється».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів