На дорогах Львівщині загинули 12-річна дівчинка й водій легковика (відео)

12:48 10 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Наїзд на неповнолітню скоєно в Сокальському районі, зіткнення легковиків сталося в Жовківському.

«Правоохоронці розслідують усі обставини дорожньо-транспортної пригоди під час якої загинула неповнолітня дитина», – повідомили сьогодні, 10 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 травня о 22.30 на автодорозі «Львів – Ковель». Біля селища Гірник у Сокальському районі його 58-річний житель, керуючи автомобілем «Рено Докер», скоїв наїзд на 12-річну жительку одного з населених пунктів Сокальського району. Внаслідок отриманих травм дитина померла дорогою до лікарні. Всі обставини ДТП розслідуються».

У прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції.Про це повідомили також сьогодні, 10 травня, 

«9 травня у селищі Куликів у Жовківському районі на автодорозі «Львів – Рава-Руська», за попередніми даними, 21-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем «БМВ» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху де вчинив зіткнення із автомобілем «Део Ланос». Внаслідок аварії  25-річний водій та дві 23-річні пасажирки «Део Ланос» отримали важкі травми і госпіталізовані в реанімаційне відділення лікарні Львова.

Ще один 35-річний пасажир «Део Ланос» отримав забій грудної клітки і госпіталізований в хірургічне відділення медзакладу. Постраждалі – жителі міста Червоноград і Жовківського району. Всі обставини ДТП розслідуються».

Натомість в громадському об’єднанні «Варта-1» уточнили, що водій «Део Ланос» Павло Шіндін унаслідок отриманих у ДТП травм помер. Своєю чергою, в прес-службі Львівського обласного управління повідомили ДСНС сьогодні, 10 травня:

«9 травня о 22:54 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф про виникнення дорожньо-транспортної події в селищі Куликів Жовківського району. На місце виклику одразу виїхав черговий караул частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби Львів.

По прибуттю рятувальників до місця виклику виявилося, що сталося зіткнення автомобіля «BMW X 5» та «Daewoo Lanos». За допомогою гідравлічних ножиць рятувальники деблокували водія з автомобіля «Daewoo Lanos» та передали його медикам.

Унаслідок ДТП травмовано чотири особи. Усіх постраждалих направлено до Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів