На Львівщині призвали на прикордонну службу 10-х юнаків

11:34 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Наші земляки будуть направлені сьогодні на навчання в Ізмаїльський навчально-тренувальний загін Морської охорони.

«В управління Львівського прикордонного загону прибули з обласного призивного пункту 10 військовослужбовців строкової служби », – повідомили сьогодні, 13 травня, в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«Це вперше за останні дев’ять років призвані юнаки до лав Державної прикордонної служби.  Останній призов у Державну прикордонну службу України строковиків відбувся восени 2007 року, і з 2008-го, відомство перейшло на комплектування виключно військовослужбовцями за контрактом. 

Юнаки прибули з своїми рідними та близькими, де, своєю чергою, керівництво Львівського прикордонного загону організувало гідну зустріч, провели екскурсію, ознайомили з побутом прикордонників. Начальник штабу прикордонного загону, полковник Олександр Чорний, повідомив: «Цього року Державна прикордонна служба відновлює призов на строкову службу. Це пов'язано з масовою демобілізацією яка відбулась в квітні 2016 року та тими завданнями, які у цей складний час ставляться перед прикордонним відомством».

Перші 10 юнаків, призвані з Львівської області, вже сьогодні будуть направлені на навчання в Ізмаїльськоий навчально-тренувальному загін Морської охорони. Строковики виконуватимуть завдання на ділянках, які не пов'язані з проведенням АТО. Загалом, Держприкордонслужба планує призвати близько чотирьох тисяч військовослужбовців строкової служби».

Про це повідомили сьогодні, 13 травня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото призовників.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів