Житлову субсидію отримують у Львівській області більше 357 тисяч сімей

17:48 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

В облдержадміністрації повідомили в п’ятницю, що «органи соціального захисту населення проводять перерахунок призначення житлових субсидій на наступний термін одержувачам, які отримують субсидію з травня 2015 року».

«Станом на травень 2016 року житлову субсидію одержують понад 357 тисяч сімей Львівщини», – повідомили сьогодні, 13 травня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«В цілому підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона громадян області.  За словами директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василя Мартиняка, з початку року нараховано субсидій на два мільярди й 363 мільйонів гривень. В тому числі – 318 мільйонів гривень за квітень.

Середній розмір одержаної субсидії в середньому – 1070 гривень. Натомість середньомісячний дохід на особу в домогосподарстві – 1415 гривень.

На даний час органи соціального захисту населення проводять перерахунок призначення житлових субсидій на наступний термін одержувачам, які отримують субсидію з травня 2015 року. Також, за словами Мартиняка, в умовах підвищення цін та тарифів на житлово-комунальні послуги, органи соціального захисту населення Львівщини готові надати можливість отримати допомогу на оплату житлово-комунальних послуг, всім, хто її потребує».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів