У Львові навчали начальників контрольно-технічних пунктів НГУ

16:34 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

Старшим інструкторам з безпеки дорожнього руху продемонстрували новий зразок пересувної ремонтно-діагностичної майстерні на базі автомобіля МАЗ.

«На базі Львівського полку Національної гвардії України проведено навчально-методичні збори з старшими інструкторами (з безпеки дорожнього руху) – начальниками контрольно-технічних пунктів військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України», – повідомили сьогодні, 13 травня в прес-службі НГУ, де також розповіли подробиці:

Під час проведення занять до учасників зборів доведено вимоги командувача Національної гвардії України щодо дотримання власниками особистого та водіями службового транспорту безпеки дорожнього руху. Посадових осіб, які відповідають за випуск на лінію транспортних засобів, ознайомлено з новітніми зразками автомобільної техніки, засобами діагностики технічного стану та з порядком перевірки техніки перед її виїздом.

Зокрема, начальникам контрольно-технічних пунктів показали новий зразок пересувної ремонтно-діагностичної майстерні на базі автомобіля МАЗ. Автомобіль призначений для технічного забезпечення під час виконання службово-бойових завдань в польових умовах.

Начальник служби безпеки дорожнього руху Західного територіального управління Національної гвардії України, підполковник Володимир Ніколайчук, розповів: «На заняттях особлива увага зверталась на дотриманні Правил дорожнього руху водіями особистого та службового транспорту, укомплектуванню транспортних засобів службовою документацією, інструментами та обладнанням. Мета занять досягнута. В подальшому, ми плануємо провести подібні заняття з позаштатними інспекторами з безпеки дорожнього руху».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів