На Львівщині перевіряють готовність зенітного ракетного полку

16:45 13 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: zsu-info.com

Командир Повітряного командування «Захід» Олег Струцінський запевнив, що залучений до навчань особовий склад ставиться виконання завдань завзято та ініціативно.

На Львівщині тривають навчання з зенітною ракетною частиною повідомили сьогодні, 13 травня, на військово-інформаційному порталуі «ЗСУ інфо», де також огпублікували фоторепортаж з навчань і розповіли подробиці:

«Командно-штабне навчання проводиться з відпрацюванням низки завдань, понад 60 відсотків з яких – практичні. Метою заходу є реальна оцінка готовності Львівського зенітного ракетного полку імені Івана Виговського до виконання завдань за призначенням.

До навчань також залучаються чергова бойова обслуга Центру управління та оповіщення ПвК «Захід», авіаційна техніка, озброєння та військова техніка для забезпечення польотів, а також підрозділи Галицько-Волинської радіотехнічної бригади та пункти наведення авіації. Позначення дій повітряного противника покладено на командний пункт Івано-Франківської бригади тактичної авіації.

Для збереження бойового потенціалу полку у складних умовах наземної обстановки та перешкод здійснюються демонстративні дії шляхом висування та розгортання позаштатної техніки на хибних стартових позиціях. На цих об’єктах організовано імітацію життєдіяльності, в тому числі хибний радіообмін.

Командир Повітряного командування «Захід» генерал-майор Олег Струцінський, зазначив: «Слід відмітити, що особовий склад, який залучено до навчань, до виконання завдань ставиться завзято та ініціативно. При підготовці навчань основну увагу було зосереджено на використанні досвіду, отриманого особовим складом під час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції. Основні заходи навчання тривають з одночасною перевіркою елементів охорони та оборони позицій, протидії умовним диверсійно-розвідувальним групам». 

Про це повідомили сьогодні, 13 травня, на військово-інформаційному порталуі «ЗСУ інфо».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів