Новини Львова (cтор. 7465)

Фото для новини

14:48 5 лютого 2015 р.

У Львівській міськраді анонсували реконструкцію шляхопроводу на вулиці Городоцькій

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, затверджено проектно-кошторисну документацію на реконструкцію шляхопроводу на вулиці Городоцькій, 166, роботи планується виконати у 2015 році.

Ситуації

Фото для новини

14:15 5 лютого 2015 р.

Путін призвав сьогодні на військові збори резервістів збройних сил, МВС і ФСБ Росії

Президент РФ розпорядився в сьогоднішньому указі: «Призвати в 2015 році громадян Російської Федерації, що перебувають в запасі, для проходження військових зборів до двох місяців у Збройних Силах РФ, у внутрішніх військах МВС РФ, в органах державної охорони, органах федеральної служби безпеки».

Політика

Фото для новини

14:00 5 лютого 2015 р.

Росія перекидає на Донбас боєприпаси й озброєння щодня, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Щоденно фіксується інтенсивне переміщення через українсько-російський кордон вантажних автомобілів та товарних потягів, якими з території РФ доставляється бойовикам військова амуніція, боєприпаси та озброєння».

Політика

Фото для новини

12:24 5 лютого 2015 р.

Волонтери передали львівським десантникам і батальйону «Айдар» грубки та іншу допомогу

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер про те, що військовим 80-ї бригади та батальйону «Айдар» доставили грубки-«буржуйки», горіхове масло, теплі речі, зимові дуті чоботи, миючі засоби й трохи солодощів.

Ситуації

Фото для новини

12:05 5 лютого 2015 р.

На Львівщині затримали при спробі дати хабара військовому комісару призваного до армії

Як повідомили в четвер у прес-службі Міноборони, під час розмови з військовим комісаром військовозобов’язаний попросив сприяння у відстрочці від призову за мобілізацією.

Кримінал

Фото для новини

11:58 5 лютого 2015 р.

Сьогодні до Львова повернуться о 21.22 бійці 5-го батальйону 24-ї бригади зі Львівщини

Заступник командира 5-го батальйону 24-ї бригади повідомив у четвер: «Зустріти героїв можна буде ввечері на головному залізничному вокзалі. Потяг «Харків–Ужгород» прибуває о 21.22».

Політика

Фото для новини

11:32 5 лютого 2015 р.

Біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть з 17.00 до 19.00 необхідне бійцям

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що волонтери збиратимуть у четвер на площі Галицькій для військових на передовій.

Ситуації

Фото для новини

11:14 5 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні на Донбасі полягли п’ятеро українських військових, – Генштаб (відео)

Виконувач обов’язків прес-секретаря Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов повідомив у четвер: «П'ятеро українських військових були вбиті і 29 поранені за останні 24 години».

Політика

Фото для новини

11:00 5 лютого 2015 р.

Українська артилерія досягла множинних уражень цілей у місцях зосередження ворога, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у четвер: «У районі Дебальцевського плацдарму українська артилерія завдала ряд превентивних ударів по місцях зосередження резервів російсько-терористичних військ і рубежів їх розгортання. Відзначені множинні ураження цілей (аж до детонації боєкомплекту озброєнь терористів в окремих випадках – Кринка, північ Єнакієвого, Брянка, Софіївка й низка інших напрямків)».

Політика

Фото для новини

10:20 5 лютого 2015 р.

На Львівщині – найнижчі в країні ціни на овочі й птицю, а найвищі – на олію та молочні продукти

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, за середніми роздрібними цінами на хліб житній, житньо-пшеничний область займає шосте місце серед регіонів країни.

Економіка

Фото для новини

10:10 5 лютого 2015 р.

Наші війська відбили вночі два штурми Дебальцевого (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в четвер: «Усі атаки ворога армійські підрозділи успішно відбили, а втрати противника за добу, за попередніми даними – 190 чоловік загиблих та сім одиниць знищеної техніки».

Політика