Новини Львова (cтор. 7466)

Фото для новини

23:05 4 лютого 2015 р.

8 лютого на ярмарку в соборі святого Івана Хрестителя на Зубрівській у Львові – збір коштів на потреби бійців

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 8 лютого, у соборі св. Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі відбудеться благодійний ярмарок зі збору коштів для українських військових.

Культура

Фото для новини

22:45 4 лютого 2015 р.

Кошти за квитки на матчі України й Чехії з міні-футболу 9 і 10 лютого у Львові перерахують бійцям АТО

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 9 та 10 лютого о 19.00 в палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченській, 8 відбудуться товариські матчі з міні-футболу між збірними командами України та Чехії. Кошти від реалізації квитків на ці поєдинки організатори перерахують на потреби наших бійців на сході України.

Спорт

Фото для новини

22:32 4 лютого 2015 р.

Волонтери вкотре передали бійцям на передовій допомогу, зібрану у Львові й Канаді

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що й кому доставили цього разу на Донбасі.

Ситуації

Фото для новини

21:55 4 лютого 2015 р.

Українські війська закріпилися на околиці Вуглегірська, прикриваючи Дебальцеве з флангу, – волонтери (відео)

Волонтери повідомляють, що хоч українські війська й відступили з Вуглегірська, їм вдалось закріпитись на його східній околиці, тому з того флангу Дебальцеве наразі прикрите.

Політика

Фото для новини

18:32 4 лютого 2015 р.

Відтепер документи на отримання адміністративних послуг можна подавати в усіх районах Львова

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради., з лютого місяця територіальні підрозділи Центру надання адміністративних послуг, розташовані в кожному районі міста, розпочали прийом всіх адміністративних послуг, суб’єктами надання яких є виконавчі органи ЛМР.

Ситуації

Фото для новини

18:25 4 лютого 2015 р.

Правоохоронці Львівщини завершили операцію «Зброя та вибухівка»

Як повідомили в середу у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, співробітники його управління карного розшуку провели операцію «Зброя та вибухівка», під час якої вилучали з незаконного обігу незареєстровану зброю, боєприпаси та вибухові речовини.

Кримінал

Фото для новини

17:48 4 лютого 2015 р.

ЛМР анонсувала реконструкцію в 2015 році чотирьох важливих міських магістралей Львова

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, її управлінням капітального будівництва заплановано капітально відремонтувати вулицю Мечнікова, розпочати реконструкцію вулиці Героїв УПА й відремонтувати вулицю Сихівську та проспект Червоної Калини.

Ситуації

Фото для новини

17:31 4 лютого 2015 р.

Музею історії медицини Галичини у Львові загрожує приватизація його приміщень

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 11 лютого Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ вирішуватиме долю історичного особняка на вулиці Кармелюка, 3.

Ситуації

Фото для новини

16:30 4 лютого 2015 р.

Більшість Верховної Ради відхилила пропозицію «Опозиційного блоку» запросити псевдомиротворців

232 народних депутатів проголосували в середу за відхилення проекту постанови № 1847 «Про забезпечення миру та стабільності на Сході України» від «Опозиційного блоку».

Політика