Новини Львова (cтор. 7467)

Фото для новини

16:00 4 лютого 2015 р.

СБУ схопила підполковника Генштабу за підбурювання до штурму Адміністрації Президента (відео)

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко повідомив у середу: «Нами затримано громадянина України, підполковника одного з керівних підрозділів Генштабу».

Політика

Фото для новини

15:34 4 лютого 2015 р.

Департамент екології ЛОДА назвав основних забруднювачів довкілля Львівщини

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, департамент екології ЛОДА оприлюднив екологічну інформацію за IV квартал 2014 року про підприємства, які є найбільшими забруднювачами навколишнього природного середовища Львівщини.

Природа

Фото для новини

14:56 4 лютого 2015 р.

Розвідцентри з Новосибірська, Санкт-Петербурга, Підмосков’я щодня заходять на сайт Міноборони України, – медіацентр

Ворог вишуковує військову інформацію у новинах від цивільних журналістів, - військовий Не показуйте кількість машин, не показуйте колони, не кажіть куди вони їдуть, не показуйте людей! Тому що для тих, хто рухається в тих колонах, це - потенційна небезпека.

Політика

Фото для новини

14:52 4 лютого 2015 р.

Українські війська контролюють частину Вуглегірська, – РНБОУ (відео)

Речник АТО Андрій Лисенко повідомив у середу про ситуацію у Вуглегірську: «За останньою інформацією, частина міста залишалася під контролем бойовиків, на деяких позиціях залишалися наші українські військові, вони їх утримували».

Політика

Фото для новини

14:37 4 лютого 2015 р.

Списки майбутніх мобілізованих вже лежать на прикордонних КПП, – спеціаліст військкомату

Наразі довідки потенційно мобілізованим для виїзду за кордон чи переїзду в іншу область, - не видають. І як мають ці довідки видавати у військових комісаріатах не знають. Закону по них ще немає. Так само і прикордонники кажуть, що розпорядженнь про перевірку цих довідок, які має видавати військовий комісаріат, не надходило.

Політика

Фото для новини

14:34 4 лютого 2015 р.

В обласному військкоматі Львівщини спростували інформацію ЗМІ про нібито «недійсні повістки»

У Львівському обласному військовому комісаріаті застереігають: «З Українською державою ведеться повноцінна масштабна інформаційна війна, тому вкрай важливо подавати виключно перевірену і достовірну інформацію».

Ситуації

Фото для новини

14:20 4 лютого 2015 р.

Сьогодні й завтра просять не паркуватися в центрі Львова – у зв’язку з прощанням з Андрієм Кузьменком

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, у зв’язку з прощанням з лідером гурту «Скрябін» Андрієм Кузьменком, ЛМР просить львів’ян та гостей міста не паркувати свої автомобілі у центральній частині Львова, зокрема, з порушенням правил дорожнього руху.

Ситуації

Фото для новини

14:10 4 лютого 2015 р.

В аеропорту «Львів» приземлилися 224 українських миротворців, які виконували завдання в ДР Конго

Як повідомили в середу в прес-службі Міноборони, до міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького прибув літак Місії ООН, який доставив 224 українських миротворців четвертої ротації 18-го окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації в Демократичній Республіці Конго.

Ситуації

Фото для новини

13:44 4 лютого 2015 р.

Російсько-терористичні війська готують нові наступи – на Дебальцевському й Волноваському напрямках, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Спостерігається накопичення боєприпасів, озброєння, військової техніки та живої сили терористів для повторення спроб наступальних дій на Дебальцевському та Волноваському напрямках».

Політика

Фото для новини

13:12 4 лютого 2015 р.

За минулу добу на неоголошеній війні на Донбасі полягли четверо українських бійців, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у середу: «За минулу добу загинули четверо українських військовослужбовців, ще 25 поранено».

Політика

Фото для новини

13:05 4 лютого 2015 р.

У Львівській міськраді закликають не поширювати дезінформацію про «Доктора Пі» (відео, оновлено)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління охорони здоров’я ЛМР і колектив лікарні швидкої медичної допомоги підготували публічне звернення щодо поширеної у ЗМІ інформації про «Доктора Пі».

Медицина

Фото для новини

12:48 4 лютого 2015 р.

Завтра на Личаківському кладовищі Львова поховають десантника Сергія Невеличука

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 4 лютого, о 19.00 в Брюховичах відбудеться парастас за полеглим на неоголошеній війні офіцером 80-ї аеромобільної бригади.

Ситуації