Новини Львова (cтор. 7469)

Фото для новини

18:33 3 лютого 2015 р.

На Львівщині внаслідок зіткнення двох автомобілів загинула пасажирка одного з них (відео)

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, сьогодні, 3 лютого, внаслідок зіткнення неподалік Городка автомобілі «Renault Trafic» та «ВАЗ» одна людина загинула, а ще троє – отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості.

Ситуації

Фото для новини

18:22 3 лютого 2015 р.

12 лютого у Львівській політехніці – перший випуск слухачів курсів перепідготовки військовослужбовців

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» у прес-службі Національного університету «Львівська політехніка», 12 лютого о 14.00 в аудиторії 204 її головного корпусу на вулиці Степана Бандери,12 відбудеться перший випуск слухачів курсів перепідготовки військовослужбовців.

Наука і техніка

Фото для новини

17:32 3 лютого 2015 р.

Завтра у Львові увімкнуть електричні сирени – проводитимуть навчальне оповіщення

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «завтра, 4 лютого, в період з 14.40 до 15.00, з метою перевірки рівня готовності технічних засобів централізованої системи оповіщення, департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення м. Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен та передачі мовної інформації».

Ситуації

Фото для новини

15:27 3 лютого 2015 р.

Міськрада Львова надала земельну ділянку для багатоповерхового житлового будинку учасників АТО

Львівською міською радою прийнята ухвала від 25.12.2014 року №4251, якою ЛКП «Рембуд» надано дозвіл на виготовлення проекту відведення для передачі у постійне користування земельної ділянки на вул Під Голоском, орієнтовною площею 6 тис 400 м кв., для будівництва багатоповерхового житлового будинку, для забезпечення житлом учасників АТО.

Економіка

Фото для новини

15:19 3 лютого 2015 р.

У Львові 14 сімей загиблих учасників АТО потребують житла

Станом на сьогодні на квартирному обліку у Львівській міській раді та у списку учасників АТО перебуває 202 учасники АТО та 14 сімей загиблих учасників АТО – мешканців м. Львова. На чергове засідання громадської комісії з житлових питань при виконкомі ( на фото) виноситься 85 звернень учасників АТО та 3 звернення сімей загиблих учасників АТО про зарахування на квартирний облік у Львівській міській раді.

Економіка

Фото для новини

14:52 3 лютого 2015 р.

Церкви на Львівщині проти розділення України

Звернення до вірян з приводу складної ситуації в нашій країні підписали владика Ігор Возьняк Архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ, владика Димитрій Рудюк Митрополит Львівський і Сокальський УПЦ КП, владика Макарій Малетич Митрополит Львівський УАПЦ, владика Мечислав Мокшицький Архиєпископ-Митрополит Львівський РКЦ, владика Філарет Кучеров Єпископ Львівський і Галицький УПЦ.

Ситуації

Фото для новини

13:30 3 лютого 2015 р.

Російсько-терористичні війська безуспішно намагаються оточити підрозділи ЗСУ, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Незважаючи на постійні обстріли та атаки з боку НЗФ, Дебальцеве перебуває під контролем українських військ».

Політика

Фото для новини

13:22 3 лютого 2015 р.

За добу полягли п’ятеро наших бійців і поранено 27, – РНБОУ

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «За минулу добу загинули п’ятеро українських військовослужбовців, 27 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

12:14 3 лютого 2015 р.

У Львові компанії-перевізники звільнили торік 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, минулого року компанії-перевізники звільнили за порушення 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах, ще 240 отримали догани.

Ситуації