Новини Львова (cтор. 7470)

Фото для новини

09:58 3 лютого 2015 р.

Українські військові відбили напад на Попасну, російські окупанти займаються мародерством, – «ІС» (відео)

Група «Інформаційний Спротив» і її координатор, народний депутат Дмитро Тимчук повідомили у вівторок: «У районі Попасної противник спробував продовжувати наступальні дії. Зі застосуванням декількох одиниць бронетехніки (шість ББМ і два танк) був атакований один з блокпостів українських військ. Атака була відбита, одна БМП-2 та одна одиниця автотранспорту бойовиків знищені, противник відійшов на вихідний рубіж».

Політика

Фото для новини

09:42 3 лютого 2015 р.

Українські військові відбили напад на Станицю Луганську (відео)

У прес-центрі АТО повідомили у вівторок: «З артилерії ворог завдав удару по Станиці Луганській, де також відбулося бойове зіткнення підрозділів сил АТО та бойовиків. Внаслідок запеклого бою бойовики понесли втрати та відступили».

Політика

Фото для новини

09:25 3 лютого 2015 р.

На Львівщині невідомий автомобіь збив насмерть пішохода й зник у невідомому напрямку

Як повідомили у вівторок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 2 лютого, близько 21:00 у селі Вовчухи на Городоччині водій невідомого автомобіля скоїв наїзд на пішохода 1990 року народження, жителя села Угрин цього ж району, який від отриманих травм загинув на місці події.

Кримінал

Фото для новини

22:32 2 лютого 2015 р.

Відступ російських десантників під Вуглегірськом стримували загороджувальні загони МВС РФ, – радник (відео)

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив у понеділок: «При наступі терористів на Вуглегірськ зафіксовано факт, коли солдати дивізії внутрішніх військ МВС РФ імені Дзержинського ставила «заградотряди», щоб зупинити переляканих, втікаючих ульянівських десантників і повернути їх на передову».

Політика

Фото для новини

21:22 2 лютого 2015 р.

Російські диверсанти та їх колаборанти на Донбасі погрожують Україні «миротворчими військами» РФ

Один із бандитів терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилін заявив у понеділок, що він не виключає вторгнення територію Донецької і Луганської областей «миротворчих сил».

Політика

Фото для новини

20:15 2 лютого 2015 р.

Українські військові відбили сьогодні ще чотири штурми їх позицій танками й піхотою (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в понеділок: «Бандити намагалися штурмувати наші позиції з допомогою танків та піхоти в районі Рідкодуба, Центрального, і двічі – Чорнухиного, але щоразу отримували жорстку відсіч і змушені були відступити, забираючи з собою вбитих та поранених».

Політика

Фото для новини

19:25 2 лютого 2015 р.

Аналіз боїв за Дебальцеве військовим експертом Костянтином Машовцем

Військовий експерт Центру військово-політичних досліджень і координатор групи «Інформаційний Спротив» Костянтин Машовець повідомив у понеділок: «Вата» вирішила не просто «тріснути» на Дебальцеве, а й спровокувати українське командування на дії в стилі «пожежа, рятуйте...».

Політика