Інтерпол оголосив у розшук підозрюваних у зникненні львів’янина (+відео)

21:00 16 травня 2016 р.

Тарас Позняков

Тарас Позняков
Фото: 112.ua

Двох уродженців Росії розшукують як підозрюваних в умисному вбивстві.

Підозрюваних у зникненні 25-річного Тараса Познякова, зниклого на початку квітня дорогою зі Львова до Києва, оголосили в міжнародний розшук. Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Інтерполу за запитом правоохоронних органів України, у розшук оголошено двох уродженців Росії – Дмитра Голуба (громадянин України) і Луана Кінгісеппа (громадянина Росії). Обидва розшукуються як підозрювані в умисному вбивстві на основі корисливих цілей, незаконному привласненні транспортного засобу, незаконному поводженні зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами.

Про це повідомили сьогодні, 16 травня, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна», де також нагадали:

«Як повідомлялося, вранці 4 квітня Тарас Позняков виїхав зі Львова до Києва, узявши із собою попутників через сервіс «BlaBlaCar». Востаннє камери зафіксували автомобіль чоловіка на заправці за 40 кілометрів від столиці.

Разом з ним перебували попутники. Зв'язок з Тарасом Позняковим зник за 25 кілометрів від столиці поблизу села Бобриця. 12 квітня стало відомо, що в одному з гаражів Києво-Святошинського району було виявлено автомобіль Тараса  Познякова.

10 травня правоохоронці повідомили, що були встановлені та оголошені в державний розшук двоє підозрюваних – Дмитра Голуба (позивний «Тоф», уродженець РФ, житель Чернівців, який перебуває в розшуку за пограбування), і Луана Кінгісеппа (позивний «Лука», уродженець і громадянин РФ, житель Макіївки в Донецькій області).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів