У Львові відбудеться виставка декоративних рослин

16:10 18 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vk.com

У приміщенні міського центру на вулиці Кубанській з 19 до 29 травня буде представлено понад 150 видів та сортів декоративно-листяних рослин з родин ароїдних та інших.

«Завтра, 19 травня, у Львові відкривається четверта загальноміська виставка декоративних рослин «Кімнатні рослини родини Ароїдних», – повідомили сьогодні, 18 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«На виставці буде представлено понад 150 видів та сортів декоративно-листяних рослин з родин ароїдних та інших. Також будуть проведені майстер-класи з розмноження сенполії - «Узамбарської фіалки», та розмноження і щеплення кактусів. 

Експонати на виставку нададуть міський дитячий еколого-натуралістичний центр,  приватні колекціонери-любителі декоративних рослин міста Львова, приватна фірма Садовий центр «Гал-Сад». Організатори – Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, Львівський клуб любителів кактусів і сукулентів, клуб «Фіалка Галичини». 

Виставка проходитиме в приміщенні міського центру на вулиці Кубанській, 12 і триватиме до 29 травня 2016 року, щодня з 12:00 до 18:00. Вхід – вільний. Відкриття виставки відбудеться 19 травня 2016 року о 12:00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів