Новини Львова (cтор. 7463)

Фото для новини

12:23 6 лютого 2015 р.

На Львівщині судитимуть двох сутенерок

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури, цією установою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно двох громадянок, які, винайнявши приміщення в одному із розважальних комплексів у Трускавці, упродовж року займались сутенерством.

Кримінал

Фото для новини

11:50 6 лютого 2015 р.

На Львівщині засудили до чотирьох років позбавлення волі наркозбувача

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, Самбірський суд визнав 31-річного наркозбувача винним у вчинених кримінальних правопорушеннях та призначив йому покарання у вигляді до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Кримінал

Фото для новини

11:42 6 лютого 2015 р.

Німеччина й Франція пропонують «заморозити» війну ціною федералізації й позаблоковості України, – ЗМІ (відео)

Французьке видання «Le Figaro» пише з посиланням на власні джерела, що план Ангели Меркель і Франсуа Олланда щодо врегулювання конфлікту на Донбасі передбачає позаблоковість та федералізацію України.

Політика

Фото для новини

11:15 6 лютого 2015 р.

На Львівщині судитимуть 28-річного телефонного шахрая

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у Стрию судитимуть телефонного шахрая, котрий завдав шкоди громадянам на суму понад 15 тисяч гривень.

Кримінал

Фото для новини

10:48 6 лютого 2015 р.

На Львівщині посилять охорону автостанцій, аеропорту та інших об’єктів транспортної інфраструктури

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «питання посилення охорони об’єктів транспортної інфраструктури, таких як автостанції та аеропорт, сьогодні, 5 лютого, обговорили під час спільної наради правоохоронці, представники СБУ та керівники служб безпеки станцій та вокзалів».

Ситуації

Фото для новини

10:32 6 лютого 2015 р.

Бронегрупи російсько-терористичних військ намагаються зайти в тил українським силовикам, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у п’ятницю: «З району н.п. Калинове російсько-терористичні війська висунули шість рейдуючих бронегруп. Відзначаються спроби їх проникнення в тил українських військ через тактичні розриви в бойових порядках підрозділів, а також завдання вогневих ударів по окремих позиціях наших військ.

Політика

Фото для новини

10:00 6 лютого 2015 р.

Упродовж доби наші військові позицій не залишали й завдавали втрат ворогу, – прес-центр АТО (відео)

У прес-центрі АТО повідомили: «Щоб зупинити ворога військовослужбовці Збройних Сил України відкривали прицільний вогонь у відповідь, завдаючи втрат противнику. Упродовж доби наші військові жодних позицій не залишали».

Політика

Фото для новини

09:52 6 лютого 2015 р.

Українські військові продовжують перетворювати техніку ворога на купу металобрухту, – «Північ»

У прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили в п’ятницю: «Продовжується позитивна практика особового складу, який підпорядкований оперативному командуванню «Північ», засмучувати противника результативними та влучними вогневими ураженнями та вмілими діями особового складу. Перетворювати техніку найманців на купу металобрухту, а членів бандугрупувань маркувати позначками «200» та «300».

Ситуації

Фото для новини

09:00 6 лютого 2015 р.

Сьогодні без електропостачання – мешканці 25 вулиць Львова, п’яти – у Брюховичах, восьми – у Винниках

У п’ятницю потерпатимуть до 17.00 без електрики у частині Львова та адміністративно підпорядкованих йому населених пунктах у зв’язку з плановими ремонтними роботами.

Ситуації

Фото для новини

00:12 6 лютого 2015 р.

Разом із десантником Станіславом Стовбаном звільнено з полону львів’янина Остапа Гавриляка, – нардеп (відео)

Народний депутат Ігор Насалик повідомив «Вікнам», що Станіслава Стовбана визволено з полону і він уже перебуває на території, контрольованій Україною. Разом із ним – інший «кіборг» з Львівщини за прізвищем Гавриляк, який також був поранений в Донецькому аеропорту і був зі Станіславом в одній палаті.

Ситуації

Фото для новини

22:40 5 лютого 2015 р.

У Львівській міськраді анонсували прокладання велодоріжок на Городоцькій, Левицького й Шевченка

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у 2015 році планується реалізація проектів велодоріжок на вулицях Городоцькій, Левицького й Шевченка, а також їх облаштування навколо центральної частини міста.

Культура

Фото для новини

22:24 5 лютого 2015 р.

Державний секретар США схиляє керівництво України до «чеченського варіанту» врегулювання конфлікту

Державний секретар США Джон Керрі заявив у четвер, що питання надання додаткових політичних і економічних повноважень Донбасу у складі України є умовою миру і повинно бути прийняте всіма сторонами.

Політика