Новини Львова (cтор. 7462)

Фото для новини

16:50 6 лютого 2015 р.

По селах немає сирен для оповіщення. Тому в разі небезпеки пропонують бити в церковні дзвони

У Львівській області є 966 бомбосховищ. Із них 35% або 338 – не годяться для того, щоб там ховалися люди. Зараз їх терміново вичищають та укріплюють, аби громадяни змогли туди зайди і перебути там певний час, якщо раптом буде в цьому потреба.

Ситуації

Фото для новини

16:36 6 лютого 2015 р.

Голова ЛОДА просить прокуратуру перевірити діяльність «Львівського облавтодору»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка підписав подання до прокурора області щодо перевірки діяльності керівництва ДП «Львівський облавтодор», у тому числі – фактів невиплати заробітної плати.

Кримінал

Фото для новини

16:20 6 лютого 2015 р.

Понад дві тисячі львів’ян пройшли безкоштовні тренінги з домедичної допомоги та самооборони

Про під сьогодні, 6 лютого, час під час он-лайн інтернет-відеомосту між Львовом і Херсоном на тему: «Режим підвищеної готовності: перші результати на Львівщині та Херсонщині?» повідомив громадський активіст, співкоординатор Центру безпеки міста Львова Юрій Діль.

Ситуації

Фото для новини

16:10 6 лютого 2015 р.

Львівщина отримала з державного бюджету 214,7 млн. грн на виплату соціальних допомог

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, наша область отримала в лютому перший транш субвенції з державного бюджету на виплату державної допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу відповідно до нарахованих обсягів у сумі 214,7 млн. гривень.

Ситуації

Фото для новини

16:05 6 лютого 2015 р.

Херсонщину охороняє 25 блок-постів, Львівщину – 11

Після передислокації з Криму підконтрольні підрозділи Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби України уже виконували завдання в режимі підвищеної готовності.

Політика

Фото для новини

16:05 6 лютого 2015 р.

45% переселенців із Донбасу на Львівщину планують залишитися на її теренах назавжди, – опитування

За даними дослідження, основні проблеми біженців на Львівщині – відсутність власного житла (54%) і роботи загалом (16%), роботи за фахом (13%), необхідного одягу (8%), проживання у непристосованому приміщенні (6%), відсутність документів (1%).

Ситуації

Фото для новини

15:28 6 лютого 2015 р.

У погодженому Меркель та Олландом у Києві плані немає ні про НАТО, ні про асоціацію з ЄС, – нардеп

Народний депутат Сергій Лещенко повідомив у п’ятницю: «Щойно мав нагоду говорити з представником американської адміністрації, який бачив на власні очі план Меркель-Олланда, який після погодження з Порошенком поїде в Москву. Цитую дослівно: «В плані, погодженому Меркель та Олландом у Києві, який тепер буде обговорюватися в Москві, немає ні про НАТО, ні про асоціацію України з Євросоюзом».

Політика

Фото для новини

15:15 6 лютого 2015 р.

Лідери України, Німеччини й Франції обговорювали спільні зусилля, а не пропозиції Путіна, – АП (відео)

Заступник голови адміністрації Президента України Валерій Чалий запевняє, що Ангела Меркель і Франсуа Олланд не привозили Петрові Порошенку пропозиції Путіна.

Політика

Фото для новини

14:05 6 лютого 2015 р.

Торік у Львові всиновили 22 сиріт

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, вчора, 5 лютого, у ЛМР відбулись слухання звіту про роботу департаменту гуманітарної політики за 2014 рік.

Ситуації

Фото для новини

13:56 6 лютого 2015 р.

Спроби наступу на позиції українських військ призводять до втрат у лавах бандформувань, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Українська артилерія успішно задіює контрбатарейну боротьбу та упереджувальний вогонь, що знижує до мінімуму ефективність вогневого ураження бойовиками наших позицій».

Політика

Фото для новини

13:35 6 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні на Донбасі полягли двоє українських військових, поранено – 26, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у п’ятницю: «За добу загинули двоє українських військовослужбовців, 26 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:29 6 лютого 2015 р.

Керівники Німеччини й Франції відкинули пропозицію Путіна про автономію терористів на Донбасі, – ЗМІ (відео)

«The Wall Street Journal» повідомив з посиланням на неназваного західного чиновника, що канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд летять до Москви зі своєю контрпропозицією.

Політика