Новини Львова (cтор. 7460)

Фото для новини

19:20 7 лютого 2015 р.

До Львова повернулися з Луганщини 30 десантників 80-ї окремої аеромобільної бригади (відео)

Як повідомили в суботу в прес-службі Міноборони, на території військової частини своїх чоловіків, синів, побратимів вже чекали рідні та близькі, товариші по службі, просто небайдужі мешканці, які разом розділили щасливі миті повернення додому вірних синів Батьківщини.

Ситуації

Фото для новини

18:38 7 лютого 2015 р.

Президент України показав у Мюнхені паспорти полонених на Донбасі російських окупантів (відео)

Петро Порошенко продемонстрував у суботу на безпековій конференції у Мюнхені паспорти та військові квитки російських військових, які «заблукали в Україні» й були затримані нашими силовиками.

Політика

Фото для новини

14:48 7 лютого 2015 р.

Волонтери передали бійцям 80-ї й 92-ї бригад біноклі, кошти на які зібрали в Італії та Львові

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у суботу: «Передали артилеристам i мінометникам 92-ї бригади та військовим 80-ї бригади на ТЕЦ в Щастя три нещодавно придбані біноклі з далекомірної шкалою».

Ситуації

Фото для новини

14:10 7 лютого 2015 р.

У Львові з 17.00 до 19.00 знову збиратимуть необхідне бійцям біля пам’ятника королю Данилу

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що волонтери збиратимуть сьогодні, 7 лютого, на площі Галицькій для військових на передовій.

Ситуації

Фото для новини

14:05 7 лютого 2015 р.

РНБОУ: «Всі напади на позиції сил АТО відбито» (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Українські військові відкрили по терористах вогонь у відповідь. Захисників блокпосту також підтримувала артилерія ЗСУ. Всі напади на позиції сил АТО було відбито».

Політика

Фото для новини

13:58 7 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні на Донбасі полягли п’ятеро наших захисників, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України Володимир Полевий повідомив у суботу: «За минулу добу загинуло 5 українських військовослужбовців, 26 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:00 7 лютого 2015 р.

Українська артилерія накрила тактичні резерви ворога, – «ІС»

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у суботу: «У районі Дебальцевого російсько-терористичні війська взяли оперативну паузу, тимчасово припинивши активні наступальні дії».

Політика

Фото для новини

12:15 7 лютого 2015 р.

Українські артилеристи знищили склад боєприпасів ворога на Луганщині

У прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили в суботу: «Бійці оперативного командування «Північ» знову засмутили той зброд, який називає себе «ополчением».

Політика

Фото для новини

11:28 7 лютого 2015 р.

У 2015 році на Львівщині вже загинули під час пожеж 17 людей

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, у ньому занепокоєні станом, що склався на території області із виникненням пожеж та загибеллю людей на них.

Ситуації

Фото для новини

11:20 7 лютого 2015 р.

Львівські рятувальники застерігають: «Очікується ускладнення погодних умов!»

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, внаслідок впливу циклону з центром над Балтикою та проходженням з північного заходу, пов’язаних з ним, активних атмосферних фронтів на Львівщині 8 лютого очікується ускладнення погодних умов: сніг, місцями – сильні снігопади.

Природа

Фото для новини

11:10 7 лютого 2015 р.

На Львівщині невідомий наразі водій збив насмерть жінку

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, «6 лютого о 19:15 на автодорозі Львів-Радехів-Луцьк у місті Кам’янка-Бузька (вулиця Драгоманова) водій невстановленого транспортного засобу (розшукуються) скоїв наїзд на пішохода, 1956 року народження, місцеву жительку, яка від отриманих травм померла на місці події».

Кримінал