Новини Львова (cтор. 7459)

Фото для новини

17:30 8 лютого 2015 р.

В окупованому Росією Криму взято під варту майданівця – за сутичку з «беркутівцем» у Києві

Київський районний суд Сімферополя обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту строком на два місяці Олександра Костенка, який підозрюється у завданні тілесних ушкоджень співробітнику кримського спецпідрозділу «Беркут» під час масових заворушень у Києві в лютому 2014 року.

Політика

Фото для новини

17:00 8 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні на Донбасі полягли 12 українських військових, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у неділю: «За минулу добу загинуло 12 наших військовослужбовців, 24 – зазнали поранень».

Політика

Фото для новини

14:44 8 лютого 2015 р.

Волонтери закликають відгукнутися на звернення артилеристів 80-ї аеромобільної бригади зі Львова

Громадська ініціатива «Допоможи Фронту» просить небайдужих громадян і патріотів своєї Держави долучитися до збору коштів для придбання 12-кілометрового ДАЛЕКОМІРА «Newcon LRB 12K».

Ситуації

Фото для новини

14:21 8 лютого 2015 р.

На ярмарку смаколиків у львівському соборі Івана Хрестителя збирають на далекомір артилеристам

Як повідомила в неділю активіст громадської інінціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк, в неділю о 14.00 в соборі святого Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1 у Сихівському районі Львова розпочався благодійний ярмарок смаколиків від сихівських господинь. Усі зібрані на ньому кошти підуть на придбання далекоміра для артилеристів 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова.

Ситуації

Фото для новини

14:05 8 лютого 2015 р.

Порошенко, Меркель, Олланд і Путін вкотре проведуть переговори в Мінську 11 лютого (відео)

У прес-службі Президента України повідомили в неділю: «Петро Порошенко, Франсуа Олланд, Ангела Меркель та Путін домовились провести зустріч в Нормандському форматі в середу 11 лютого в Мінську».

Політика

Фото для новини

13:30 8 лютого 2015 р.

Усі напади на позиції українських військових поблизу Дебальцевого й Чорнухиного відбито, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляють: «Після масованих обстрілів з РСЗВ БМ-21 «Град», артилерії, мінометів та стрілецької зброї, бойовики неодноразово намагалися штурмувати опорні пункти та блокпости сил АТО поблизу н.п. Дебальцеве та Чорнухине».

Політика

Фото для новини

12:35 8 лютого 2015 р.

Сьогодні на Львівщині – хуртовини, замети, місцями – сильний сніг, пориви вітру 17-22 метрів за секунду

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, сьогодні, 8 лютого, на Львівщині прогнозують пориви вітру, 17-22 метрів за секунду, хуртовини, снігові замети.

Природа

Фото для новини

23:42 7 лютого 2015 р.

Автономію Лугандону визнають після припинення вогню, перекриття кордону й звільнення заручників? (відео)

Президент Петро Порошенко заявив на прес-конференції за підсумками його участі у 51-й Мюнхенській конференції безпеки, що, «на його переконання, лише після повного припинення вогню, перекриття кордону та звільнення заручників може розпочатися політичний процес в рамках закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей».

Політика

Фото для новини

23:28 7 лютого 2015 р.

Президент Франції закликає до «вельми широкої» автономії для східних регіонів України

Франсуа Олланд повідомив, що його та канцлера Німеччини Ангели Меркель «мирний план» передбачє створення на Донбасі демілітаризованої зони від 50 до 70 кілометрів.

Політика

Фото для новини

22:05 7 лютого 2015 р.

Керівництво 24-ї Залізної бригади зі Львівщини відправило бійців на війну в літній формі, – ЗМІ

Сьогодні зранку частина переведеного у підпорядкування 24-ї ОМБР 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області виїхала в зону АТО на виконання бойового завдання. Завтра відбуває решта батальйону. Однак зимової форми бійцям не видали.

Ситуації

Фото для новини

20:10 7 лютого 2015 р.

На Львівщині кваліфіковані волонтери заопікувалися дітьми полеглих бійців

Як повідомили в суботу в прес-службі Міноборони, на Львівщині продовжується реалізація програми допомоги сім’ям військовослужбовців-учасників антитерористичної операції, що була започаткована минулого року під назвою «Наставництво для дітей героїв АТО».

Ситуації