Новини Львова (cтор. 7457)

Фото для новини

15:33 9 лютого 2015 р.

9-10 лютого у Львові – матчі збірних України й Чехії з міні-футболу, кошти за квитки підуть на потреби бійців

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 9 лютого, й завтра, 10-го, о 19.00 в палаці спорту «Галичина» на вулиці Керченській, 8 розпочнуться товариські матч з міні-футболу між збірними командами України та Чехії.

Спорт

Фото для новини

15:15 9 лютого 2015 р.

«Азов» повідомив, що російські військові літаки обстріляли 40-й батальйон, а в Генштабі заперечують (відео)

Батальйон спеціального призначення «Азов» повідомив у понеділок: «Росія застосувала авіацію під Дебальцевим: два штурмовики СУ-25 завдали удару по позиціях 40-го батальйону».

Політика

Фото для новини

14:44 9 лютого 2015 р.

31 березня наша футбольна збірна зіграє товариський матч із латвійською на стадіоні «Арена Львів»

Як повідомила в понеділок у прес-службі Федерації футболу України, після виїзного матчу кваліфікації Євро-2016 зі збірною Іспанії, який буде зіграно 27 березня 2015 року у Севільї, наша національна команда зіграє товариський із латвійською.

Спорт

Фото для новини

14:30 9 лютого 2015 р.

У Львові перевіряють повідомлення про замінування супермаркету на вулиці Зубрівській

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 9 лютого, об 13:30 на оперативний номер «102» надійшла інформація від аноніма про те, що заміновано супермаркет на вулиці Зубрівській.

Кримінал

Фото для новини

14:05 9 лютого 2015 р.

7-8 лютого в Україну вдерлися близько 1500 окупантів і понад 300 одиниць військової техніки, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Протягом 7-8 лютого державний кордон України у пункті пропуску «Ізварине» перетнуло близько 1500 військовослужбовців ЗС РФ і понад 300 одиниць військової техніки – самохідні артилерійські установки, БМ-21 «Град», тентовані вантажівки тощо».

Політика

Фото для новини

13:10 9 лютого 2015 р.

На Львівщині мобілізовані вже склали Військову присягу на вірність Українському народові

Як повідомили в понеділок у прес-службі Міноборони, 8 лютого майже 1200 відмобілізованих, котрі проходять підготовку у 184 навчальному центрі Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, склали Військову присягу на вірність Українському народові.

Політика

Фото для новини

12:55 9 лютого 2015 р.

Українські військові вибили окупантів з Чорнухиного, але ті продовжують стягуватися до Дебальцевого, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок: «Украй напруженою продовжує залишатися ситуація в районах Дебальцевого, Щастя, Станиці Луганської, Трьохізбенки й Кримського. Російсько-терористичні війська продовжують здійснювати перегрупування сил в даних районах, активно заповнюючи втрати, понесені на цих ділянках в попередніх боях».

Політика

Фото для новини

12:20 9 лютого 2015 р.

Штурмувати Дебальцеве кинули ще більше ста одиниць техніки й останній резерв – екс-«беркутівців», – активіст

Співголова громадської ініціативи «Права Справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у понеділок: «Незважаючи на постійну передислокацію та ротацію російських військ, окупанти та їхні посіпаки несуть важкі втрати, про що свідчить той факт, що в бій кинуто фактично останній резерв ДНР – загін, основу якого складають колишні співробітники спецпідрозділу «Беркут», з числа тих, що перейшли на бік бойовиків».

Політика

Фото для новини

12:00 9 лютого 2015 р.

«Львівводоканал» обіцяє завершити ремонт Винниківського колектора до кінця травня

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, комунальники обіцяють, що, при умові вчасного фінансування, завершать ремонт Винниківського колектора до кінця травня.

Ситуації

Фото для новини

11:42 9 лютого 2015 р.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель пригрозила Путіну не перешкоджати поставкам зброї зі США в Україну, – ЗМІ

Канцлер Німеччини Ангела Меркель закликала президента Росії визначитися до середи зі ставленням до мирного плану по Україні, інакше вона не буде перешкоджати планам США постачати летальну зброю в Україну.

Політика

Фото для новини

11:32 9 лютого 2015 р.

Торік співробітники Львівської митниці затримали 26 автомобілів зі спеціально виготовленими сховищами

Як повідомив голова Львівської митниці Микола Горобінський, його співробітники склали в 2014 році понад 2,8 тисячі протоколів про порушення правил на суму близько 31,3 млн. грн.

Кримінал

Фото для новини

11:00 9 лютого 2015 р.

Сьогодні у Львові – хуртовина, снігові замети й пориви вітру 15-17 метрів за секунду

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, синоптики попереджають про пориви північно-західного вітру 15-17 метрів за секунду, хуртовину, снігові замети.

Природа