У лісах Львівщини очікується значне підвищення пожежної небезпеки

17:00 20 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

За прогнозами Укргідрометцентру, наприкінці травня в нашій області очікується значне потепління і відсутність опадів, що, своєю чергою, сприятиме підвищенню пожежної небезпеки в лісах.

Про це повідомили сьогодні, 20 травня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«У зв’язку з цим обласне управління лісового та мисливського господарства закликає громадян бути обережними з вогнем у межах будь-якої природної території та не розводити багаття у недозволеному місці. Начальник обласного управління Анатолій Дейнека наголошує: «Не випадково на в’їздах до лісу встановлені шлагбауми, аншлаги, що закликають громадян берегти ліс від вогню та від засмічення побутовими відходами. З початку 2016-го року рейдові бригади лісогосподарських підприємств склали 13 протоколів на порушників вимог пожежної безпеки у лісах.

Пам’ятайте! Тільки спільними зусиллями збережемо ліс від вогню. Якщо пожежа все ж розгорілася, і ви не можете загасити її самотужки – якнайшвидше зателефонуйте до служби порятунку за телефоном «101» чи повідомте лісову охорону (тел.(032) 297-61-21) або органи місцевого самоврядування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів