Новини Львова (cтор. 7456)

Фото для новини

21:47 9 лютого 2015 р.

На українському боці воюють ультрас ФК «Шахтар», – політолог зі Львова (відео)

На нашому, українському боці на фронті воюються ультраси футбольного клубу «Шахтар», члени політичних партій, доктори наук, викладачі з університетів. І всі ці люди – з того регіону, в якому зараз ведуться бої.

Політика

Фото для новини

21:26 9 лютого 2015 р.

10, 12 і 14 лютого у Львові біля пам’ятника королю Данилу збиратимуть бійцям ліки й вологі серветки

Волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» повідомили в понеділок, що волонтери збиратимуть цього тижня на площі Галицькій для військових на передовій медикаменти й серветки.

Медицина

Фото для новини

21:10 9 лютого 2015 р.

Українська артилерія намагається перешкодити ворогу замкнути котел у Дебальцевому (відео)

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у понеділок, що наша артилерія почала інтенсивно працювати по позиціях противника в районі Логвинового».

Політика

Фото для новини

19:46 9 лютого 2015 р.

Завтра на Львівщині співробітники ДАІ знову вручатимуть на блокпостах повістки мобілізованим (відео)

Як заявив у понеділок т.в.о. військового комісара Львівського обласного комісаріату Олександр Тіщенко, працівники військкоматів обіцяють завтра відновити на Львівщині співпрацю з Державтоінспекцією щодо вручення мобілізаційних повісток водіям на блокпостах.

Ситуації

Фото для новини

19:30 9 лютого 2015 р.

На блокпостах навколо Дебальцевого просять підтримки – у них мало бійців і бракує важкої техніки (відео)

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у понеділок: «Якщо Генштабом будуть вжиті енергійні дії з вибивання угруповань противника з Логвінова, ніякого котла і близько там не буде».

Політика

Фото для новини

18:58 9 лютого 2015 р.

Бійцям батальйону «Луганськ-1» передали безпілотник, кошти на який зокрема збирали у Львові

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що бійцям доставили портативний наземно-повітряний комплекс, який дозволяє вести розвідку на відстані 20 км від місця знаходження оператора.

Наука і техніка

Фото для новини

18:34 9 лютого 2015 р.

На окупованих і звільнених територіях – 40 російських теле- та радіоканалів. І жодного українського, – експерт (відео)

На окупованих та звільнених територіях мовлять сорок теле- та радіоканалів. Натомість там немає жодного українського телеканалу. А телетрансляційні вежі в Слов’янську та інших звільнених містах знищені.

Політика

Фото для новини

17:37 9 лютого 2015 р.

Інформвійна з Росією триватиме не один десяток років, – політолог (відео)

У Донецькій області дотепер є муніципальні газети, які друкують свій наклад в окупованому Донецьку. Наприклад, це – муніципальне видання з Дружківки. І редактори таких газет, які працювали на терористів, дотепер – на волі і цим фактом демонструють, що вчасно помінявши прапор, можна незле виглядати, претендувати на державне фінансування і далі займатися інформаційною роботою в Україні.

Політика

Фото для новини

17:28 9 лютого 2015 р.

Вибухотехніки й кінолог не знайшли в львівському супермаркеті «Фуршет» нічого небезпечного

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 9 лютого, о 13.38 невідома особа на телефон 102 повідомила про замінування супермаркету «Фуршет» на вулиці Зубрівській, 38.

Кримінал

Фото для новини

16:39 9 лютого 2015 р.

На Львівщині тимчасово призупинили залучення Державтоінспекції до мобілізації (відео)

Як повідомив у понеділок речник обласного військкомату Роман Поронюк, «Вручення повісток на блокпостах ДАІ призупинили, оскільки зараз дуже велика кількість звернень військовозобов’язаних до районних військкоматів, яка відволікає працівників від роботи».

Ситуації

Фото для новини

16:12 9 лютого 2015 р.

Правоохоронці затримали на Львівщині підозрюваного у вбивстві свого товариша

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці Львівщини затримали раніше судимого чоловіка, котрий підозрюється у вбивстві свого товариша.

Кримінал