На Львівщині загинули тракторист, пішохід і пасажир автівки

09:05 21 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Смертельні ДТП тарилися в Турківському, Мостиському й Перемишлянському районах.

«20 травня о 21:35 у селі Хащів у Турківському районі водій саморобного транспортного засобу (трактору), не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги та допустив перекидання трактору. Внаслідок події пасажир трактору 2001 року народження, місцевий мешканець, загинув на місці події. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 21 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«20 травня о 22:30 на автодорозі Львів-Шегині в селі Волиця в Мостиському районі водій легкового автомобіля «BMW», житель Самбора, скоїв наїзд на пішохода 1985 року народження, жителя селя Бортятино в Мостиському районі, якого з важкими травмами каретою швидкої медичної допомоги було госпіталізовано до Мостиської центральної районної лікарні, де він помер. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка»;

«21 травня о 02:07 в селі Лани в Перемишлянському районі водій автомобіля «Mitsubishi Carisma» 1995 року народження не впорався з керуванням  та з’їхав до кювету. Внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля 1987 року народження, який від отриманих травм помер у Бібрській міській лікарні. Водія та двох пасажирів з травмами різного ступеню важкості було госпіталізовано до Бібрської міської лікарні. Пожежно-рятувальним відділенням Львівського обласного управління ДСНС України проводилися роботи із вивільнення потерпілого водія з автомобіля. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів