Новини Львова (cтор. 7458)

Фото для новини

10:50 9 лютого 2015 р.

У Львові зійшов з колії трамвай

Як повідомив у понеділок співзасновник громадської організації «Варта-1» Ігор Зінкевич, на перехресті вулиць Сахарова, Коперніка й Гвардійської у Львові зійшов з колії трамвай, неабияк ускладнивши рух транспорту.

Ситуації

Фото для новини

10:25 9 лютого 2015 р.

Путін погрожує продовжувати війну доти, поки Україна не подрібниться на автономії, аби він їх анексував

Президент Росії заявив в інтерв'ю єгипетській газеті «Аль-Ахрам», що «криза триватиме доти, доки самі українці не домовляться між собою» й зажадав, «щоб влада в Києві почула свій народ, знайшла спільну мову й домовилися з усіма політичними силами й регіонами країни, виробила б таку формулу конституційного устрою держави».

Політика

Фото для новини

10:10 9 лютого 2015 р.

За добу полягли дев’ятеро наших військових і поранено 26, а знищено понад 200 бандитів (відео)

Виконувач обов’язків прес-секретаря Генерального штабу ЗСУ Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «В результаті бойових зіткнень, вогневих уражень, Україна втратила 9 військовослужбовців, 26 українських військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості».

Політика

Фото для новини

09:35 9 лютого 2015 р.

На Львівщині ліквідовують аварію на нафтопроводі «Дружба»

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 8 лютого о 22:35 обхідником-охоронцем лінійно-виробничої диспетчерської служби «Сколе» ВАТ «Укртранснафта» філії «Магістральні нафтопроводи «Дружба» виявлено у полі біля села Козьова Сколівського району витік нафти з трубоопроводу.

Кримінал

Фото для новини

09:25 9 лютого 2015 р.

На Львівщині вибухотехніки й кінолог перевіряли повідомлення про замінування житлового будинку

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 8 лютого о 16:12 невідома особа на телефон «102» повідомила чергового Самбірського міськрайонного відділу МВС України про замінування триквартирного триповерхового житлового будинку на вулиці Филипчака, 11.

Кримінал

Фото для новини

09:20 9 лютого 2015 р.

У Львові встановлюють причини одночасної смерті двох пенсіонерів

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, вчора, 8 лютого о 12:07 у квартирі на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку на вулиці Круп’ярській у Личаківському районі Львова виявлено тіла двох осіб без ознак насильницької смерті – 1941 та 1942 років народження.

Ситуації

Фото для новини

09:05 9 лютого 2015 р.

Сьогодні дороги Львова посипали 228 кубометрами піско-соляної суміші

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 9 лютого, до механізованого прибирання вулиць від снігу було залучено 13 машин – три навантажувачі й 10 тракторів.

Ситуації

Фото для новини

22:55 8 лютого 2015 р.

Відокремлення Донбасу від України хочуть лише 13% його опитаних мешканців, – дослідження

Дані опитування, проведеного науковцями Оксфордського університету, свідчать, що підтримка сепаратистських настроїв у східних і південних областях Україна доволі низька.

Політика

Фото для новини

22:12 8 лютого 2015 р.

Екс-командувач силами НАТО в Косово впевнений: «Путіна можна зупинити трьома шляхами»

Генерал армії США у відставці Веслі Кларк запевнив: «Україна переможе у протистоянні з військовою агресією Росії, якщо народ захоче жити у незалежній державі».

Політика

Фото для новини

21:10 8 лютого 2015 р.

Українські військові відбили ще п’ять спроб штурму ворога на Дебальцевському напрямку (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «Найбільш напружена ситуація вже вкотре фіксується на Дебальцівському напрямку. П’ять разів бандити невдало намагались штурмувати наші позиції».

Політика

Фото для новини

20:53 8 лютого 2015 р.

Мобілізовані під час четвертої хвилі призовники навчаються на Львівщині під громадським контролем, – Міноборони

На базі 184-го навчального центру львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває активна підготовка й навчання військовослужбовців, призваних в межах четвертої хвилі мобілізації.

Ситуації

Фото для новини

20:20 8 лютого 2015 р.

Путін наказав своєму маріонетці в Донецьку просити вторгнення «миротворчого» контингенту

У неділю на переговорах тристоронньої контактної групи представник терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилин закликав на Донбас «миротворчий» контингент.

Політика