Новини Львова (cтор. 7461)

Фото для новини

11:05 7 лютого 2015 р.

На Львівщині загинула під час пожежі жінка

Як повідомили в суботу в прес-службі облдержадміністрації, 6 лютого близько 11:30 в одноповерховому цегляному житловому будинку розміром 10х4 метрів у селі Поріччя-Мальованка Городоцького району виникла пожежа.

Ситуації

Фото для новини

23:54 6 лютого 2015 р.

Лідери Німеччини, Франції й Росії домовилися об’єднати пропозиції Порошенка та Путіна (відео)

Прес-секретар президента РФ Дмітрій Пєсков повідомив у п’ятницю: «Зараз триває спільна робота для підготовки тексту можливого спільного документа щодо імплементації мінських домовленостей, який включав би в себе пропозиції президента України і пропозиції, сформульовані сьогодні і додані президентом РФ».

Політика

Фото для новини

21:45 6 лютого 2015 р.

Завтра біля пам’ятника королю Данилу у Львові знову збиратимуть з 17.00 до 19.00 необхідне бійцям

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк повідомила про те, що волонтери збиратимуть у суботу на площі Галицькій для військових на передовій.

Ситуації

Фото для новини

21:28 6 лютого 2015 р.

Волонтери вкотре доставили бійцям на передовій допомогу, кошти на яку зібрали у Львові та Італії

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов звітує: «Передали бінокль (2200 грн) з далекомірною шкалою військовим 92-ї механізованої бригади, продукти, солодощі й різні делікатеси від української громади Реджо-нель-Емілія (Італія), а також усе те, що було зібрано волонтерами ГІ «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові».

Ситуації

Фото для новини

20:30 6 лютого 2015 р.

Путін нацькував на Україну зеків (відео)

Бійці одного з блок-постів поблизу населеного пункту Щастя розповіли, що запаси російських військ поповнилися зеками, які були засуджені на пожиттєве ув’язнення. Їм дали вибір: або йти на війну, або далі мотати строк.

Політика

Фото для новини

19:05 6 лютого 2015 р.

Порошенко, Меркель і Олланд не обговорювали питання федералізації України, – прес-секретар (відео)

Прес-секретар Президента України Святослав Цеголко запевнив у п’ятницю: «На переговорах президента Петра Порошенка з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом питання федералізації не порушувалося».

Політика

Фото для новини

18:10 6 лютого 2015 р.

Завтра у Львівській Духовній семінарії УГКЦ – зустріч із родинами полеглих на Майдані та війні

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 7 лютого о 10.00 у Львівській Духовній семінарії Святого Духа УГКЦ на вулиці Хуторівка, 35 розпочнеться зустріч з родинами Героїв Небесної Сотні та родинами рідних і близьких, які втратили своїх синів, чи чоловіків в АТО.

Культура

Фото для новини

18:00 6 лютого 2015 р.

У Львові в неділю збиратимуть кошти на потреби бійців на ярмарку в соборі Івана Хрестителя на Зубрівській

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 8 лютого, у соборі св. Івана Хрестителя на вулиці Зубрівській, 1а в Сихівському районі відбудеться благодійний ярмарок зі збору коштів для українських військових.

Культура

Фото для новини

17:50 6 лютого 2015 р.

Львівська міськрада продала на аукціоні за 4,185 млн. грн дві будівлі на вулиці Олени Степанівни

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 6 лютого, місто продало на аукціоні дві нежитлові будівлі на вулиці Олени Степанівни, 31».

Економіка

Фото для новини

17:44 6 лютого 2015 р.

Аналіз боїв під Дебальцевим військовим експертом Костянтином Машовцем

Експерт Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у п’ятницю: «У всієї цієї історії з Дебальцевим є декілька доволі дивних особливостей».

Політика

Фото для новини

17:32 6 лютого 2015 р.

Українська артилерія «накрила» понад 2000 бойовиків, зокрема – удмуртів, бурятів, інших азіатів, – журналіст

Журналіст із Луганська Сергій Іванов повідомив у п'ятницю: «У районі багатостраждального Жолобка наша артилерія накрила близько 2000 бойовиків».

Політика

Фото для новини

17:00 6 лютого 2015 р.

У Львові створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження, – СБУ

У Львові на базі головного управління служби з надзвичайних ситуацій області створено єдину базу даних відеозаписів з камер зовнішнього відеоспостереження.

Ситуації

Фото для новини

17:00 6 лютого 2015 р.

Мінеконорозвитку: «У найближчі дні я б очікував стабілізації і зміцнення гривні» (відео)

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус повідомив у п’ятницю: «разі отримання траншу МВФ ситуація швидко нормалізується. Єдиний курс означає, що гроші експортерів, які вони тримають за кордоном, теж будуть повертатися. Тому в найближчі дні я б очікував стабілізації і зміцнення гривні».

Економіка