У Львові провели фестиваль технічної творчості учнів ПТУ

15:28 18 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Переможцями стали ВПУ №71 у Кам’янка-Бузькій, Самбірський професійний політехнічний ліцей та ВПУ №20.

«У вівторок, 17 травня, Львівським державним Будинком техніки на базі Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту проведено ІІІ фестиваль технічної творчості серед професійно-технічних навчальних закладів Львова та області», – повідомили сьогодні, 18 травня, в прес-службіобласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Захід традиційно відбувається задля залучення учнівської молоді до різноманітних напрямів творчості, впровадження нових досягнень технічного прогресу, пошукової, дослідницької діяльності, раціоналізації та винахідництва. У фестивалі взяли участь 15 навчальних закладів профтехосвіти.

На розгляд журі були представлені експонати за напрямами: радіотехніка, електроніка, промислова техніка, транспортні засоби, сільськогосподарська техніка, технічні навчальні посібники, спортивно-технічне моделювання, архітектура та будівництво. Переможцями стали ВПУ №71 у Кам’янка-Бузькій, Самбірський професійний політехнічний ліцей та ВПУ №20. Вони отримали грамоти та цінні подарунки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів