Новини Львова (cтор. 7450)

Фото для новини

19:54 12 лютого 2015 р.

22 лютого у Львові відбудеться форум громадськості «Україна в умовах неоголошеної війни»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, 22 лютого у національному університеті імені Івана Франка проведуть за участю міністра інформаційної політики за участю міністра інформаційної політики Юрія Стеця й народних депутатів та керівництва області форум, спрямований на впровадження в Україні інформаційної політики в умовах неоголошеної війни з Росією.

Політика

Фото для новини

17:42 12 лютого 2015 р.

Завтра виконком ЛМР вирішуватиме – чи бути вулиці Леся Курбаса у Львові пішохідною

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міська комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про створення пішохідної зони в межах вулиці Леся Курбаса. Питання реконструкції вулиці, відповідно до цього рішення, буде вирішено на засіданні виконкому у п’ятницю, 13 лютого.

Культура

Фото для новини

17:41 12 лютого 2015 р.

Львівський «Ощадбанк» упродовж 15 років обкрадав пенсіонерів

46 пенсіонерів намагаються отримати від Ощадбанку кошти, які вносили на свої рахунки впродовж тривалого часу. В один момент з’ясувалося, що їхні кошти привласнила працівниця банку. А керівництво банку не бажає виплачувати потерпілим їхні кошти без рішення суду.

Кримінал

Фото для новини

17:28 12 лютого 2015 р.

17 лютого проведуть друге пленарне засідання ХХХІІІ сесії Львівської обласної ради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР обласної ради, 17 лютого о 10.00 на вулиці Винниченка, 16 розпочнеться друге пленарне засідання її ХХХІІІ сесії VI скликання.

Політика

Фото для новини

16:25 12 лютого 2015 р.

У соборі святого Юра у Львові припинять прощу мирян до Нерукотворного Образу Христа в неділю о 15.00

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у неділю, 15 лютого, о 16.00 розпочнеться остаточне публічне почитання Нерукотворного Образу Ісуса Христа.

Культура

Фото для новини

16:15 12 лютого 2015 р.

У Мінську домовилися про звільнення полонених упродовж п’яти днів після виведення важких озброєнь (відео)

У прес-службі Президента України повідомили в четвер, що на переговорах у «нормандському форматі» встановлено термін для відведення важкої артилерії на Донбасі у 14 днів, після цього впродовж п’яти днів мають бути звільнені заручники.

Політика

Фото для новини

15:52 12 лютого 2015 р.

Голова комітету Держдуми заявив, що Порошенко поспішив оголосити швидке звільнення Надії Савченко

Керівник комітету нижньої палати парламенту РФ з міжнародних справ Алєксєй Пушков заявив у четвер: «Можливо, доля Савченко стане предметом додаткових переговорів».

Політика

Фото для новини

15:16 12 лютого 2015 р.

Українські війська взяли штурмом Логвинове й розблокували трасу Артемівськ-Дебальцеве, – нардеп-комбат

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у четвер: «Частини ЗСУ взяли штурмом селище Логвинове. Те саме, яке блокувало трасу Артемівськ –Дебальцеве».

Політика

Фото для новини

14:25 12 лютого 2015 р.

Українські військові відбили під Дебальцевим всі атаки ворога, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «У ніч на 12 лютого в районі н.п. Ізварине відбулося чергове переміщення через російсько-український кордон півсотні танків, чотирьох десятків РСЗВ («Град», та «Ураган», «Смерч») і такої ж кількості БТРів».

Політика

Фото для новини

14:10 12 лютого 2015 р.

Постраждалим у Маріуполі й Краматорську скеровано з бюджету Львова мільйон гривень

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 12 лютого, під час позачергового засідання сесії міськради було внесено зміни до міського бюджету – скеровано містам Маріуполь та Краматорськ 1 млн. грн з резервного фонду для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, та надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих.

Ситуації

Фото для новини

13:58 12 лютого 2015 р.

У Львові створено Громадський рух протидії корупції для контролю за правоохоронними органами

10 січня на львівського таксиста напали двоє осіб. Міліція затримала їх . Але потім відпустила, не встановивши навіть постійне місце проживання цих людей.

Ситуації

Фото для новини

13:23 12 лютого 2015 р.

На позачерговому засіданні сесії ЛМР розглядають зміни до розподілу видатків бюджету Львова

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «сьогодні, 12 лютого відбувається позачергове засідання сесії ЛМР, під час якого депутати розглядають зміни до розподілу видатків міського бюджету Львова на 2015 рік, а саме виділення по 500 тисяч гривень містам Маріуполь та Краматорськ для здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації, що склалась у цих містах, та для надання допомоги постраждалим і сім’ям загиблих».

Економіка

Фото для новини

12:42 12 лютого 2015 р.

Бійцям 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади передали допомогу, зібрану львів'янами

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер, що військовим доставили на передову продукти, термоси, газети й електрочайник.

Ситуації