Новини Львова (cтор. 7451)

Фото для новини

12:42 12 лютого 2015 р.

Бійцям 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади передали допомогу, зібрану львів'янами

Організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер, що військовим доставили на передову продукти, термоси, газети й електрочайник.

Ситуації

Фото для новини

12:30 12 лютого 2015 р.

У Львові з 17.00 до 19.00 волонтери збиратимуть бійцям біля пам’ятника королю Данилу ліки й вологі серветки

Волонтери громадської ініціативи «Допоможи фронту» повідомили, що збиратимуть цього тижня на площі Галицькій для військових на передовій медикаменти й серветки, а також – кошти на далекомір для артилеристів 80-ї аеромобільної бригади зі Львова.

Медицина

Фото для новини

11:58 12 лютого 2015 р.

Президент стверджує, що домовився про виведення військ Росії з Донбасу без автономій і федералізації

Петро Порошенко запевнив у четвер, що в Мінську ні про які автономії чи федералізацію рішення не приймалися, а Путін стверджує, що «домовились про проведення конституційної реформи в Україні, в якій мають бути враховані законні права людей, які проживають на території Донбасу».

Політика

Фото для новини

11:17 12 лютого 2015 р.

Українські війська проводять операцію з деблокування траси Артемівськ-Дебальцеве, – нардеп-комбат (відео)

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у четвер, що сьогодні, 12 лютого, вранці українські війська почали штурм населеного пункту Логвинове на трасі Артемівськ-Дебальцеве.

Політика

Фото для новини

10:56 12 лютого 2015 р.

Маріонетки Путіна на Донбасі зривають Мінські домовленості, вимагаючи Дебальцеве, – посол

Посол із особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба повідомив у четвер, що представники терористичних угруповань «ДНР» і «ЛНР» відмовляються підписувати домовленості «нормандської четвірки» через транспортний вузол.

Політика

Фото для новини

10:38 12 лютого 2015 р.

У Львові до неділі змінено організацію дорожнього руху навколо собору святого Юра

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, вчора з 17.00 і до неділі, 15 лютого, біля собору святого Юра змінено організацію дорожнього руху.

Ситуації

Фото для новини

10:28 12 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні полягли двоє наших бійців, ще 21-го – поранено, – Генштаб (відео)

Виконувач обов’язків прес-секретаря Генерального штабу Збройних Сил України Владислав Селезньов повідомив у четвер на брифінгу: «В результаті бойових зіткнень Україна втратила двох військовослужбовців, ще 21 військовослужбовець отримав поранення різного ступеня тяжкості і відправлений в медичні установи».

Політика

Фото для новини

10:20 12 лютого 2015 р.

Путін наказав своїм маріонеткам на Донбасі перешкодити припиненню війни, – ЗМІ

Як повідомило в четвер дипломатичне джерело з однієї з європейських країн, «Захарченко і Плотницький не підписують компроміс, погоджений лідерами з Путіним»; «роблять вони це за інструкцією самих росіян»

Політика

Фото для новини

09:40 12 лютого 2015 р.

Лідери України, Німеччини, Франції й Росії домовилися припинити вогонь на Донбасі з 14 лютого, – ЗМІ

Як повідомило в четвер німецьке видання «ZDF heute», «нормандська четвірка» запланувала в Мінську припинення вогню в зоні бойоих дій упродовж 48 годин.

Політика

Фото для новини

09:00 12 лютого 2015 р.

Сьогодні без електропостачання – мешканці 13-ти вулиць Львова, а також восьми – у Винниках

У четвер частина мешканців найбільшого міста на заході України та адміністратино підпорядкованого йому обходитимуться без струму через планові ремонтні роботи.

Ситуації

Фото для новини

23:05 11 лютого 2015 р.

Українські військові оточили під Дебальцевим російських спецпризначенців, – журналіст (відео)

Журналіст Михайло Дворянчук повідомив у середу: «Після артудару наші війська оточили район Логвинове – Нижнє Лозове й закрили доступ у Дебальцевську кишеню з північного-сходу, перекривши дорогу на Санжаровку. Окупантам варто б запропонувати здати зброю і вийти із піднятими руками, пообіцяти суп і теплий зіндан».

Політика