Новини Львова (cтор. 7452)

Фото для новини

17:20 11 лютого 2015 р.

«Львівводоканал» попередили про знеструмлення його об'єктів внаслідок заборгованості за електроенергію

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ЛМКП «Львівводоканал» отримало попередження від ПАТ «Львівобленерго» про знеструмлення об’єктів водопостачання міста унаслідок заборгованості за електроенергію.

Ситуації

Фото для новини

17:10 11 лютого 2015 р.

У Львові тимчасово не курсуватимуть до вулиці Університетської тролейбуси №2, 9, 10, 20, 7, 12

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, який перебуває у церкві святого Юра, та перекриттям частини вулиці Листопадового Чину та площі святого Юра, тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20, 7, 12 тимчасово не курсують до Національного університету імені Івана Франка.

Ситуації

Фото для новини

16:10 11 лютого 2015 р.

Варшава, Берлін, Прага, Гельсінкі, Вільнюс, Таллінн, Рига – потенційні мішені Москви?

Федеральний російський "5 канал" випустив сюжет про те, як легко і швидко російські війська можуть увійти в європейські столиці, а також пригрозили Заходу ракетними ударами.

Політика

Фото для новини

16:05 11 лютого 2015 р.

Сьогодні о 17.00 змінять до 15 лютого організацію дорожнього руху біля собору святого Юра у Львові

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, сьогодні, 11 лютого, з 17.00 до неділі, 15 лютого, біля собору святого Юра буде змінено організацію дорожнього руху.

Ситуації

Фото для новини

15:53 11 лютого 2015 р.

Маріонетки Путіна на Донбасі зажадали амністії й «особливого статусу» для окупованих територій (відео)

Терористичні угруповання «ДНР» і «ЛНР» запропонували у вівторок на засідання тристоронньої контактної групи в Мінську завершити бойові дії 12 лютого на їх умовах.

Політика

Фото для новини

14:58 11 лютого 2015 р.

Голова Львівської облдержадміністрації анонсував монетизацію пільг у транспортній сфері (відео)

Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив у середу: «Ще б одну річ, яку я хотів в умовах децентралізації, як експеримент, провести на території Львівщини, і про це говорили з міністром соціальної політики – це монетизація пільг у транспортній сфері».

Економіка

Фото для новини

14:46 11 лютого 2015 р.

Торік у Львові склали 165 протоколів про продаж алкоголю після 22.00

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, минулого року в нашому місті було проведено 354 рейдів місцями продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв – з метою виявлення фактів продажу неповнолітнім, а також мешканцям міста після 22.00

Кримінал

Фото для новини

14:18 11 лютого 2015 р.

Водіїв просять оминати прилеглі до собору святого Юра вулиці Львова у зв’язку з чергами мирян

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, який перебуває у соборі св. Юра, біля нього ускладнений рух транспорту.

Ситуації

Фото для новини

14:10 11 лютого 2015 р.

Українські військові зачистили від ворога шість населених пунктів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляються: «Українські війська після проведення успішних тактичних дій на Маріупольському напрямі зачистили від бойовиків шість населених пунктів – Широкине, Павлопіль, Комінтернове, Бердянське, Лебединське та Пищевик».

Політика

Фото для новини

13:08 11 лютого 2015 р.

Десантникам 80-ї аеромомобільної бригади зі Львова вкотре передали допомогу, зібрану їх земляками

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу, що бійцям доставили продукти, миючі засоби, засоби гегієни, цвяхи, тосол, ключі та багато, багато іншого.

Ситуації