Новини Львова (cтор. 7449)

Фото для новини

16:33 13 лютого 2015 р.

Діти Львівщини передали школі-інтернату на Луганщині подарунки з побажаннями миру й злагоди

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі Міністерства оборони, дітлахи Львівщини передали Новоайдарській обласній загальноосвітній санаторній школі-інтернату дві величезні коробки м’яких іграшок.

Політика

Фото для новини

16:00 13 лютого 2015 р.

Батальйон «Львів» втратив за добу під Дебальцевим 12 бійців (відео)

Народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у п’ятницю: «Я тільки що спілкувався з командиром батальйону «Львів». У нього за добу загинули 12 хлопців. У мене – три».

Політика

Фото для новини

15:20 13 лютого 2015 р.

На Донбасі – понад 10 тисяч окупантів, їм наказано взяти Дебальцеве й Маріуполь до 15 лютого, – Міноборони (відео)

Заступник міністра оборони України повідомив у п’ятницю: «На сьогодні понад 10 тисяч представників Росії є в Україні. Російсько-терористичні війська отримали, за моєю інформацією, завдання підняти прапор над Дебальцеве і в Маріуполі»».

Політика

Фото для новини

15:05 13 лютого 2015 р.

На Львівщині готуються захищати свою Вітчизну більше чотирьох тисяч мобілізованих, – Міноборони

У прес-службі Міністерства оборони повідомили в п’ятницю: «Понад два тижні більше чотирьох тисяч українських воїнів, які призвані до лав Українського війська в рамках четвертої хвилі часткової мобілізації, опановують базові військові дисципліни за різними спеціальностями на базі 184 навчального центру Академії сухопутних військ».

Політика

Фото для новини

14:22 13 лютого 2015 р.

Російські окупанти накопичують сили на основних напрямах протистояння на Донбасі, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Найбільш напруженою залишається ситуація навколо м. Дебальцеве. У цьому секторі оборони бойовики неодноразово штурмували опорні пункти та базові табори сил АТО біля смт Луганське, с. Кам’янка, смт Чорнухине та самого Дебальцевого».

Політика

Фото для новини

13:55 13 лютого 2015 р.

У Львівській міськраді просять уже не займати з 15.00 в суботу чергу до Нерукотворного образу Ісуса Христа

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», в прес-службі ЛМР, мирян запрошують у неділю, 15 лютого, о 16.00 на остаточне публічне почитання Нерукотворного Образу Господа нашого Ісуса Христа.

Культура

Фото для новини

13:33 13 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні полягли 11 наших бійців, ще 40 отримали поранення, – РНБОУ (відео)

Речник антитерористичної операції Андрій Лисенко повідомив у п’ятницю: «За минулу добу загинули 11 українських військовослужбовців, ще 40 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

13:30 13 лютого 2015 р.

Російські війська захопили під Дебальцевим село Логвинове, але ніякого «котла» немає, – нардеп-комбат (відео, оновлено)

Народний депутат і командир батаоьйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у п'ятницю: «Ніякого «котла» під Дебальцевим немає, тому що є маса сільських і польових доріг, контрольованих ЗСУ та Нацгвардією, й постачання та вивезення поранених відбувається».

Політика

Фото для новини

12:34 13 лютого 2015 р.

У Львові два викладачі й заступник керівника ВНЗ набрали хабарів на понад 170 тисяч гривень

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласної прокуратури Львівської області, «службовим особам одного з львівських вишів повідомлено про підозру в одержанні від студентів 170 тис грн. неправомірної вигоди».

Кримінал

Фото для новини

11:56 13 лютого 2015 р.

У Львові ліквідували пожежу в котельні храму Успення Пресвятої Богородиці на вулиці Максимовича

Як повідомили в п’ятницю в прес-центрі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, вогнеборці, працюючи в апаратах захисту органів дихання через сильне задимлення, ліквідували займання в котельні храму Успення Пресвятої Богородиці на вулиці Максимовича.

Ситуації

Фото для новини

11:28 13 лютого 2015 р.

Під Дебальцевим різко зросла чисельність регулярних російських військ, – «ІС» (відео)

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у п’ятницю: «На тлі переговорів у Мінську формування російсько-терористичних військ на Донбасі не припиняли спроб вести наступальні дії в районі Дебальцевого».

Політика

Фото для новини

11:00 13 лютого 2015 р.

Правоохоронців Львівщини переведено на посилений варіант несення служби, – ЛОДА

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, облдержадміністрації, «з метою посилення охорони громадського порядку та недопущення здійснення терористичних та диверсійних актів керівництвом ГУМВС Україні у Львівській області було прийнято рішення про переведення особового складу ОВС Львівщини на посилений варіант несення служби».

Ситуації

Фото для новини

10:50 13 лютого 2015 р.

У неділю на площі святого Юра у Львові відбудеться остаточне почитання Нерукотворного Образу Христа (відео)

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі ЛМР, у неділю, 15 лютого, о 16.00 на площі перед собором святого Юра відбудеться молитва за мир, яку очолить Митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк.

Культура