Новини Львова (cтор. 7447)

Фото для новини

18:40 15 лютого 2015 р.

Російсько-терористичні війська поранили сьогодні шістьох наших бійців та атакують Дебальцеве (відео)

Куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник повідомив у неділю: «На трьох опорних пунктах йде бій, на двох з них вже можна перекрикуватися з противником. Пропонують скласти зброю і йти».

Політика

Фото для новини

15:15 15 лютого 2015 р.

У Львові вшанували пам’ять полеглих унаслідок вторгнення СРСР до Афганістану українців (відео)

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, керівництво міста та області, громадськість поклали квіти до пам’ятного знаку «Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр.».

Історія

Фото для новини

14:22 15 лютого 2015 р.

Волонтер опублікувала звіт про 111-й збір допомоги військовим біля пам’ятника королю Данилу у Львові

Активіст спільноти «Допоможи фронту» Мар'яна Пристай повідомила в неділю: «Ми підрахували – скільки разів чекали на Вас біля короля Данила. Починаючи з 8 червня, коли Люба Возняк вперше прийшла до короля збирати шкарпетки для солдатів і до вчорашнього дня – 111 збірок».

Політика

Фото для новини

14:10 15 лютого 2015 р.

Дезінформацію на сайті Національної гвардії України про «атаку бійців Правого сектору» розмістив ворог, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у неділю, що повідомлення, розміщені хакерами на сайті НГУ, планують «використати на засіданні Радбезу ООН.

Політика

Фото для новини

14:05 15 лютого 2015 р.

Російсько-терористичні війська перекидають до лінії розмежування на Донбасі, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «За оперативною інформацією, незаконні збройні формування у Донецькій і Луганській областях планують провокації проти сил антитерористичної операції для дискредитації наших бійців, зриву перемир’я і режиму припинення вогню.Також бандформування передислоковують особовий склад та техніку з-під Горлівки, Вуглегірська, Вергулівки і Зоринська до лінії розмежування».

Політика

Фото для новини

13:22 15 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні на Донбасі полягли дев’ятеро наших бійців, ще 39 – поранено, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у неділю: «За добу, яка передувала введенню режиму припинення вогню, загинули 9 українських військових, 39 отримали поранення».

Політика

Фото для новини

12:50 15 лютого 2015 р.

Російсько-терористичні війська не припинили вогонь і планують провокації (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «За оперативною інформацією, незаконні збройні формування у Донецькій і Луганській областях планують провокації проти сил антитерористичної операції з метою дискредитації наших бійців, зриву перемир’я і режиму припинення вогню».

Політика

Фото для новини

00:00 15 лютого 2015 р.

Маріонетки Росії на Донеччині стріляли вбік її території з «Градів»

У прес-центрі АТО передали наприкінці 13 лютого: «Місцеві мешканці повідомляють, що бойовики з району населеного пункту Безименне відкрили вогонь с РСЗВ БМ-21 «Град» в напрямку Самсоново, що поблизу Новоазовська. Це чергова провокація з боку терористів, аби звинуватити в обстрілах сили АТО».

Політика

Фото для новини

23:05 14 лютого 2015 р.

На Львівщині готуються захищати свою Вітчизну більше чотирьох тисяч мобілізованих

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ триває підготовка мобілізованих військовослужбовців.

Політика