Новини Львова (cтор. 7446)

Фото для новини

10:58 16 лютого 2015 р.

Львівські правоохоронці перевірили готовність охорони автостанції й населення до попередження терактів

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «громадяни довший час відпихали підозрілий предмет ногами, дехто навіть заглядав у пакет, але ніхто не повідомив про нього адміністрацію вокзалу чи міліцію».

Ситуації

Фото для новини

10:32 16 лютого 2015 р.

У Львові ще не визначилися зі впроваджувачем електронного квитка на транспорті

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, робоча група з питань впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті закінчила конкурс на вибір оптимальної моделі впровадження системи безготівкової оплати за проїзд у міському пасажирському транспорті нашого міста.

Економіка

Фото для новини

10:20 16 лютого 2015 р.

Найманцям на Донбасі перестали платити за терор – годуються винятково «з дороги», – «ІС»

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок: «За словами самих терористів, їм перестали виплачувати «зарплату», годуються винятково «з дороги».

Політика

Фото для новини

10:14 16 лютого 2015 р.

Папа Римський продовжив почитання у Львові Нерукотворного образу Ісуса Христа (відео)

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову», в прес-службі ЛМР, у неділю на площі святого Юра відбулось публічне почитання Нерукотворного Образу Ісуса Христа та молитва за мир.

Культура

Фото для новини

01:00 16 лютого 2015 р.

«Гради» маріонеток Путіна підло обстріляли окуповану ними Горлівку, щоб звинуватити в цьому наших бійців (відео)

Як повідомив начальник Донецького обласного управління МВС В’ячеслав Аброськін, за інформацією мешканців Горлівки, о 21.30 бойовики «Градом» з Микитівки (район залізничної станції) обстріляли центр міста.

Політика

Фото для новини

22:22 15 лютого 2015 р.

У Львові продовжили до вечора 19 лютого почитання Нерукотворного образу Ісуса Христа (відео)

На прохання сімей полеглих бійців, поранених, військових, неповносправних, дітей із особливими потребами, осіб з обмеженими можливостями й інституцій, котрі звернулися до церкви з проханням про можливість помолитися перед Нерукотворним Образом Ісуса Христа, Римський Апостольський Престол перебування реліквії до вечора четверга 19 лютого.

Культура

Фото для новини

21:58 15 лютого 2015 р.

Під Маріуполем полягли, потрапивши в засідку, двоє бійців батальйону «Донбасу» (відео)

Народний депутат і командир групи батальйону «Донбасу» Семен Семенченко повідомив у неділю: «Під Маріуполем рота «Донбасу» кілька годин тому була виведена на засідку терористів».

Політика

Фото для новини

21:10 15 лютого 2015 р.

За день позиції українських війскових обстріляно понад 60 разів, починаючи з 15:00 – ще 32 (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «Упродовж дня незаконні збройні формування понад 60 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Починаючи з 15:00, інтенсивність обстрілів в зоні АТО зростає. З цього часу станом на 19:00 сили АТО були обстріляні 32 рази».

Політика