Новини Львова (cтор. 7445)

Фото для новини

17:00 16 лютого 2015 р.

На Львівщині схопили вбивцю мисливця

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, правоохоронці затримали браконьєра, якого встиг зняти на мобільний телефон за момент до своєї загибелі вбитий ним мисливець.

Кримінал

Фото для новини

16:47 16 лютого 2015 р.

У зону бойових дій на сході України вирушив ще один зведений загін правоохоронців Львівщини

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, на схід нашої держави вирушив добровольчий зведений загін з числа працівників Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини з Городка, Золочева, Самбора, Яворова та Львова.

Ситуації

Фото для новини

16:34 16 лютого 2015 р.

Спікер Держдуми Росії Сєргєй Наришкін попередив про загрозу мирному життю більш ніж 800 млн європейців

Голова нижньої палати парламенту РФ Сєргєй Наришкін застеріг у листі парламентам європейських країн, Раді Європи, Європарламенту й Парламентській асамблеї ОБСЄ: «Ми закликаємо вас, пані та панове, усвідомити те, на якій межі опинився світ».

Політика

Фото для новини

16:17 16 лютого 2015 р.

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП, скоєного на вулиці Підвальній у Львові

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, 14 лютого невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на пішохода й поїхав з місця пригоди.

Кримінал

Фото для новини

15:40 16 лютого 2015 р.

«Львівобленерго» назвало вулиці, які будуть знеструмлені в лютому й березні

У відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго» попередили, що це підприємство «здійснює реконструкцію, технічне переоснащення, ремонт електромереж для підвищення надійності послуг електропостачання», тому «для виконання робіт в електромережах необхідно провести організаційні та технічні заходи, щоб підготувати безпечні умови праці – здійснити планові відключення».

Ситуації

Фото для новини

15:21 16 лютого 2015 р.

17-19 і 21 лютого у Львові знову збиратимуть допомогу бійцям біля пам’ятника королю Данилу

Як повідомили активісти громадської ініціативи «Допоможи фронту», в середу, 18 лютого, з 17. 00 до 19.00, під час додаткової збірки на площі Галицькій буде можливість зустрітися з телеведучим Ігорем Цигаником.

Політика

Фото для новини

14:44 16 лютого 2015 р.

Бійці 80-ї бригади на передовій віддячили учням львівської школи №99 за допомогу прапором

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі відео, на якому десантники передають прапор дітям, котрі допомагають фронтовикам.

Політика

Фото для новини

14:18 16 лютого 2015 р.

На Львівщині зросла на 31,5% захворюваність на грип і гострі респіраторні вірусні інфекції

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, за останній тиждень у нашій області захворіло на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції 17172 осіб.

Медицина

Фото для новини

14:10 16 лютого 2015 р.

Львівщина – третя в Україні за кількістю об'єднань співвласників багатоквартирних будинків

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, станом на 1 січня у нашій області функціонують 1117 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків – це третій показник за створенням ОСББ в Україні.

Ситуації

Фото для новини

13:40 16 лютого 2015 р.

Українські війська наразі не відводитимуть на Донбасі важке озброєння через обстріли їх позицій, – РНБОУ (відео)

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомив у понеділок: «112 обстрілів – це не є показник припинення вогню, тому поки що ми не готові важкі озброєння відводити».

Політика

Фото для новини

12:14 16 лютого 2015 р.

Торік на Львівщині усиновили 39 дітей

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, минулого року у Львівській області усиновлено 39 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Ситуації