Новини Львова (cтор. 7443)

Фото для новини

20:41 17 лютого 2015 р.

Ощадбанк пообіцяв виплатити гроші ошуканим пенсіонерам у Львові

Ощадбанк виплатить гроші ошуканим вкладникам у Львові. Відповідне рішення суду має дати підстави для цього, бо внаслідок дій шахраїв пенсіонери залишились і без грошей, і без дійсних документів про оформлення депозитних договорів. Про це інформує прес-служба установи.

Ситуації

Фото для новини

20:40 17 лютого 2015 р.

Офіцери й курсанти Львівської військової академії навчалися в Норвегії за стандартами НАТО

Як повідомили у вівторок у прес-службі Міністерства оборони, делегація офіцерів і курсантів Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного впродовж тижня перебувала в Академії сухопутних військ Королівства Норвегія.

Ситуації

Фото для новини

20:00 17 лютого 2015 р.

Волонтери Львівщини передали обладнання й медикаменти військовим медикам на Луганщині

Як повідомили у вівторок у прес-службі Міністерства оборони, завдяки волонтерам Львівщини облаштовано військовий медичний пункт одного з підрозділів Збройних Сил України у селищі міського типу Станиця Луганська.

Медицина

Фото для новини

19:26 17 лютого 2015 р.

Україна у воєнній доктрині недооцінила загрозу війни, – експерти

Тринадцятий пункт воєнної доктрини України, яка зараз чинна, говорить: «Враховуючи тенденції розвитку та тенденції політичної обстановки у світі, Україна вважає, що збройна агресія в результаті якої може виникнути локальна або регіональна війна проти неї, є малоймовірною.»

Політика

Фото для новини

19:25 17 лютого 2015 р.

Оточена під Дебальцевим 128-та бригада потребує вогневої підтримки, інакше її знищать, – офіцер (відео)

Офіцер 128-ї бригади повідомив у вівторок з-під Дебальцевого: «Тримаємося, але складно. Якщо не приймуть якесь рішення негайно, протягом доби бригади може не існувати. Бригада може зникнути».

Політика

Фото для новини

18:35 17 лютого 2015 р.

Депутати обласної ради збільшили обсяг доходів і видатків бюджету Львівщини

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облради, загальний обсяг доходів та видатків обласного бюджету на 2015 рік збільшиться на 1 631 тисяч грн та 192 892 тисяч грн. відповідно.

Економіка

Фото для новини

16:22 17 лютого 2015 р.

Німецький пластичний хірург обіцяє прооперувати 120 дітей у Львові (відео)

15 лютого до Львова приїхав всесвітньовідомий пластичний хірург, професор, доктор медичних наук Клаус Екснер. У рамках міжнародного проекту BigShoe, за підтримки ФК «Баварія Мюнхен», німецький хірург у Комунальній 8-й міській клінічній лікарні (вул. Навроцького, 23) проводить низку операцій для дітей і дорослих.

Медицина

Фото для новини

16:05 17 лютого 2015 р.

Військова доктрина України передбачає вирішення всіх конфліктів дипломатичним шляхом, а не воєнним, - експерти

Остання воєнна доктрина Російської Федерації каже, що вона може заподіяти непревентивні ядерні удари, захищати російськомовне населення в будь-якому місці земної кулі.

Політика

Фото для новини

14:55 17 лютого 2015 р.

Депутат Роман Плахтій заробляє 200 грн в місяць. Його хочуть відкликати

Громадські організації «Новий Львів» та «Платформа вільних людей» заявили про намір відкликати депутата-мажоритарника Львівської міської ради Романа Плахтія. Одночасно цей депутат є головою комісії комунального майна і власності міськради та працює комерційним директором ВАТ «Сяйво».

Ситуації

Фото для новини

14:42 17 лютого 2015 р.

Кадрова політика російського олігарха в «Укренерго» загрожує нацбезпеці держави, – ЛОР

Депутати Львівської обласної ради рішенням сесії звернулись до Президента України, Верховної Ради України та Служби безпеки України з проханням втрутитись у ситуацію на ДП «НЕК «Укренерго», оскільки, на думку депутатів, кадрова політика держпідприємства загрожує національній безпеці Української держави.

Економіка

Фото для новини

13:35 17 лютого 2015 р.

Українські війська лише частково контролюють трасу Артемівськ-Дебальцеве, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Всі напади українські військові відбили. Вони здійснюють вогневий контроль над н.п. Логвинове та частково контролюють трасу Артемівськ-Дебальцеве».

Політика

Фото для новини

13:12 17 лютого 2015 р.

За добу на неоголошеній війні на Донбасі полягли п’ятеро наших бійців, ще дев’ятеро – поранені, – РНБОУ

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у вівторок: «За минулу добу загинули п’ятеро військових, ще дев’ятеро отримали поранення. Наразі на околицях Дебальцевого тривають бої, є сутички на околицях залізничного вокзалу».

Політика